What's New

- Introduced an all-new and exciting article reader to give an enhanced reading experience
- iPhone X UI support
- Bug fixes and UI improvements

App Description

“Dünyalı”, aylık olarak yayımlanan bir genel kültür dergisi. Merak eden, öğrenmek isteyen, düşünmeyi ve gezegenimizi seven, “Ufkunu Genişlet”mek isteyen herkes için!
Dergimizin adını “Dünyalı” koyduk çünkü Dünya hepimizin evi. Bizi “Dünyalı”dan daha iyi tanımlayacak bir sözcük olabilir mi?
Biz “Dünyalılar”ın tabiriyle “okunmak için tasarlanmış” bir dergi Dünyalı. Okunmayacak dergi olur mu hiç? Olur elbette; ama işin o kısmına girmeyelim şimdi.

Dünyalı’da her konu yer bulabilir: Bilim, sanat, spor, gezi, dünya kültürleri, hayvanlar, doğa, çevre meseleleri, güncel haberler… Gezegenimizde her gün yepyeni şeylerle karşılaşıyoruz. İcatlar yapılıyor, yeni canlı türleri keşfediliyor, rekorlar kırılıyor, ilginç binalar tasarlanıyor, şenlikler düzenleniyor… Dünya’yla ilgili o kadar ilginç bilgilere rastlıyor, o kadar çok şeyi merak ediyoruz ki, hepsini seninle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.

Please visit http://www.magzter.com/ns/privacy-policy.html for our Privacy Policy and http://www.magzter.com/ns/terms_condition.html for our Terms & Conditions

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Dünyalı screenshot 1 Dünyalı screenshot 2 Dünyalı screenshot 3 Dünyalı screenshot 4 Dünyalı screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Dünyalı screenshot 6 Dünyalı screenshot 7 Dünyalı screenshot 8 Dünyalı screenshot 9 Dünyalı screenshot 10

App Changes

  • October 27, 2014 Initial release
  • June 03, 2015 New version 4.3
  • August 04, 2016 New version 6.0
  • June 14, 2019 New version 7.0