What's New

Minor bug fixes and performance improvements.

App Description

Cosmopolitan je revija za inteligentna, zabavna in neustrašna dekleta, ki od življenja pričakujejo veliko. Želijo biti urejena, slediti zadnjim modnim in lepotnim smernicam, imeti dobro kariero, družino, Cosmo pa jim kot najboljša prijateljica pokaže, da imajo v življenju lahko čisto vse, česar si zaželijo. Izhaja vsak zadnji četrtek v mesecu.

Cosmopolitan Slovenia has wide selection of articles on women's issues, relationships, sex, health, careers, self-improvement, celebrities, fashion and beauty.

July - August 2023
Vroči dnevi, dolge noči in zato najbolj pikantne zgodbe, ki te bodo v tokratnem Cosmopolitanu spremljale vse poletje. Dvojna številka je polna nasvetov za kar bolj uživaško in varno poletje, seveda pa ne manjka tudi sočnih pripovedi s počitniških avantur. Z naslovnice te tokrat pozdravlja fenomenalna Charithra Chandran, zvezdnica serije Bridgerton, ki v intervjuju razkrije, kako se je njeno življenje spremenilo po uspehu te odmevne Netflix serije.

Česa v tej številki ne spreglej?
• Nepisanih pravil, ki te čakajo takoj, ko stopiš na plažo
• Vedno šaljivega Vida Valiča na Cosmo zmenku
• Nasvetov za tvoje najbolj vroče poletje doslej
• Izbora ličil, ki bodo prestala vse poletne avanture

June 2023
Ker je lepota podvržena povsem subjektivnemu dojemanju, se v tokratni številki Cosmopolitana dotikamo lepote na najširši možen način. Kako jo utelešamo, kako jo izražamo, kako jo dojemamo in kako zelo različno jo razumemo. V velikem intervjuju pa nova zvezda na sceni, prelepa Madison Bailey, ki jo poznaš iz divje popularne serije Outer Banks, spregovori tudi o subjektivnosti pri ljubezni in kako njena specifična zgodba vpliva na njeno življenje in iskanje vlog. Ob tem pa še veliko zabavnih in vročih zgodb, ki te bodo dodobra ogrele za najtoplejše spomladanske dni.

Česa v tej številki ne spreglej?

• 11 nasvetov, ki jih nujno upoštevaj kot gostja na poroki
• Tima Koresa – Korija na Cosmo zmenku
• Vse, kar moraš vedeti o laserskem odstranjevanju dlačic
• 7 učinkovitih vaj za celotno telo

May 2023
V tokratni številki revije Cosmopolitan se poglabljamo v vse nianse tvoje karierne poti in raziskujemo, kateri so najboljši trendi za tvoj poklic, kako lahko v službi ne le izgoriš, ampak tudi zarjaviš in koliko lahko zaslužiš le s pogovarjanjem. Z naslovnice te tokrat pozdravlja Nicola Peltz Beckham, ki je v poglobljenem intervjuju spregovorila o vsem, kar te zanima o njeni poroki in zakonskem življenju z Brooklynom Beckhamom, objavili pa smo tudi Cosmo Beauty Awards zmagovalce in se z ginekologinjo pogovarjali o dobrih in slabih straneh kontracepcijskih tabletk.


Magazine Subscriptions are available for purchase inside this app.

1 year auto - renewable subscription - $40.99 (automatically renewed until canceled)
6 months auto - renewable subscription - $27.99 (automatically renewed until canceled)
3 months auto - renewable subscription - $13.99 (automatically renewed until canceled)

Your subscription automatically renews unless auto-renew is turned off at least 24-hours before the end of the current period.

Your iTunes account will automatically be charged at the same price for renewal within 24-hours prior to the end of the current period unless you change your subscription preferences in your account settings.

You can manage your subscriptions through your account settings after purchase on your device.

No cancellation of the current subscription is allowed during active subscription period.

Please visit http://www.magzter.com/ns/privacy-policy.html for our Privacy Policy and http://www.magzter.com/ns/terms_condition.html for our Terms & Conditions

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Cosmopolitan Slovenia screenshot 1 Cosmopolitan Slovenia screenshot 2 Cosmopolitan Slovenia screenshot 3 Cosmopolitan Slovenia screenshot 4 Cosmopolitan Slovenia screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Cosmopolitan Slovenia screenshot 6 Cosmopolitan Slovenia screenshot 7 Cosmopolitan Slovenia screenshot 8 Cosmopolitan Slovenia screenshot 9 Cosmopolitan Slovenia screenshot 10

App Changes

  • June 11, 2014 Initial release
  • July 26, 2014 New version 3.1.4
  • October 12, 2014 New version 3.1.5
  • July 11, 2015 New version 4.3
  • November 07, 2016 New version 6.0
  • June 15, 2019 New version 6.16
  • September 16, 2023 New version 8.1
  • November 03, 2023 New version 8.4.7