What's New

- Nieuwe extra talen: Perzisch, Bulgaars, Spaans (Latijns-Amerika), Portugees (Brazilië) en Vietnamees.
- Geoptimaliseerd voor iOS 5.0.

App Description

Leer op een efficiënte manier en onthoud goed de woorden en zegswijzen. Dankzij de unieke leermethode kunt u met de "Jourist Taaltrainer" al binnen korte tijd aanzienlijke resultaten halen bij de beheersing van de gekozen vreemde taal. De "Jourist Taaltrainer" is uitermate geschikt om u praktisch voor te bereiden op een reis en voor het opfrissen van uw kennis.

De unieke methodiek verenigt zowel de visuele waarneming als de klankwaarneming: elk van de 2200 woorden en zegswijzen gaat in iedere taal gepaard met een pakkende illustratie en is ingesproken door een professionele spreker!

De leermethode is gebaseerd op het kaartenbakprincipe. Het doel voor u is het bereiken van het hoogste kennisniveau "zeer goed". U besluit zelf of u de hele inhoud of slechts bepaalde thema's c.q. subthema's mee zult nemen in het leerproces. U kunt zich ook concentreren op het leren van woorden en zegswijzen rond bepaalde thema's, zoals "Uzelf voorstellen", "Reserveren" of "In het restaurant". Bij het leren kunt u altijd kiezen uit 9 aantrekkelijke oefeningen. Daarbij hoort ook het oefenen van de uitspraak met spraakherkenning. Bij een juist antwoord besluit u zelf of de woorden c.q. zegswijzen zo goed ingeprent zijn dat u hiermee door kunt gaan naar het volgende kennisniveau.

Er zijn 30 talen om uit te kiezen: Engels (GB), Engels (US), Duits, Frans, Spaans (Spanje), Spaans (Latijns-Amerika), Italiaans, Portugees (Portugal), Portugees (Brazilië), Deens, Fins, Zweeds, Noors, Pools, Tsjechisch, Slowaak, Russisch, Grieks, Hongaars, Turks, Chinees, Japans, Koreaan, Arabisch, Hebreeuws, Thai, Hindi, Bulgaars, Vietnamees en Perzisch. Er worden voorbereidingen getroffen voor de kosteloze App-updates van andere studietalen.

★ Keuze uit 30 talen.

★ Meer dan 2200 geïllustreerde en ingesproken zegswijzen en woorden per taal.

★ Zelfstandig bepalen van de leerstof.

★ Alle zegswijzen zijn door moedertaalsprekers ingesproken.

★ Elk onderdeel is geïllustreerd, wat het goed onthouden van woorden en zegswijzen nog eenvoudiger maakt.

★ 9 aantrekkelijke manieren om woordjes te oefenen.

★ Oefening van de uitspraak met spraakherkenning.

★ Nauwkeurige en begrijpelijke opdeling in thema's en subthema's.

★ Gebruikersinterface volledig in het Nederlands.

★ Zeer eenvoudige bediening, zowel begrijpelijk voor kinderen als voor ouderen.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Jourist Taaltrainer screenshot 1 Jourist Taaltrainer screenshot 2 Jourist Taaltrainer screenshot 3 Jourist Taaltrainer screenshot 4 Jourist Taaltrainer screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Jourist Taaltrainer screenshot 6 Jourist Taaltrainer screenshot 7 Jourist Taaltrainer screenshot 8 Jourist Taaltrainer screenshot 9 Jourist Taaltrainer screenshot 10

App Changes

  • December 09, 2011 New version 1.3