What's New

- Source language bug fix

App Description

Opi tehokkaasti sekä paina sanat ja lauseet mieleen. Ainutlaatuisen oppimenetelmän ansiosta saavutat ”Kielivalmentajan“ avulla jo lyhyessä ajassa merkittäviä tuloksia valitsemasi vieraan kielen taitamisessa. ”Kielivalmentaja“ sopii mainiosti käytännön matkavalmisteluihin ja tietojesi verestämiseen.

Ainutlaatuinen menetelmä yhdistää vieraan kielen visuaalisen ja akustisen hahmottamisen: jokaisella kielellä jokainen yli 2 200 sanasta ja lauseesta on havainnollisesti kuvitettu ja on ammattimaisen puhujan ääntämä!

Oppimenetelmä pohjautuu kortisto-periaatteeseen. Tavoitteenasi on saavuttaa korkein tietotaso, ”erittäin hyvä“. Päätät itse liitätkö koko sisällön tai vain tiettyjä teemoja tai alateemoja oppimisprosessiin. Näin voit keskittyä tiettyjen teemojen kuten esim. ”Esittäytyminen“, ”Varauksen tekeminen“ tai ”Ravintolassa“ sanojen tai lauseiden oppimiseen. Valittavinasi on 9 hauskaa harjoitusta, niiden joukossa myös ääntämisharjoituksia kielen tunnistuksella. Oikean vastauksen jälkeen päätät itse oletko painanut sanan tai lauseen niin hyvin mieleen, että haluat jatkaa seuraavalle tietotasolle.

Valittavana on 30 kieltä: brittienglanti, amerikanenglanti, saksa, ranska, espanja, Etelä-Amerikan espanja, italia, portugali, Brasilian portugali, tanska, hollanti, ruotsi, norja, puola, tšekki, slovakki, venäjä, kreikka, bulgaria, unkari, turkki, kiina, japani, korea, arabia, heprea, thai, hindi, vietnam ja farsi. Lisäkieliä valmistellaan maksuttomina päivityksinä (application).

★ Valittavana on 30 kieltä.

★ Jokaisella kielellä yli 2 200 kuvitettua sekä ännettyä lausetta ja sanaa.

★ Määritä oppiaineisto itsenäisesti.

★ Kaikki lauseet ovat äidinkieli sten puhujien ääntämiä.

★ Jokainen hakusana on kuvitettu, tämä helpottaa entisestään sanojen ja lauseiden oppimista.

★ 9 hauskaa tapaa harjoitella sanoja.

★ Ääntämisharjoituksia kielen tunnistuksella.

★ Tarkka ja ymmä rrettävä jako teemoittain ja alateemoittain.

★ Valikot kokonaan suomeksi.

★ Erittäin helppokäyttöinen, ymmärrettävä niin lapsille kuin eläkeläisille.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Kielivalmentaja screenshot 1 Kielivalmentaja screenshot 2 Kielivalmentaja screenshot 3 Kielivalmentaja screenshot 4 Kielivalmentaja screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Kielivalmentaja screenshot 6 Kielivalmentaja screenshot 7 Kielivalmentaja screenshot 8 Kielivalmentaja screenshot 9 Kielivalmentaja screenshot 10

App Changes

  • January 21, 2012 New version 1.3
  • January 31, 2012 New version 1.4