What's New

- Hozzáadott új nyelvek: Perzsa, bolgár, spanyol (latin amerikai), portugál (brazil) és vietnámi.
- iOS 5.0-ra optimalizálva.

App Description

Tanuljon hatékonyan, és jegyezze meg jól a szavakat és kifejezéseket. Ennek az egyedi tanulási módszernek köszönhetően a „Jourist nyelvtréninggel“ rövid időn belül jelentős eredményeket érhet el a kiválasztott idegen nyelv tanulásában. A „Jourist nyelvtréning“ kiválóan alkalmas utazási előkészületek gyakorlására és ismeretei felfrissítésére.

Ez az egyedi módszertan egyesíti az idegen nyelvtanulás vizuális és akusztikus felfogását: az összes, több mint 2200 kifejezés és szó illusztrációval és hivatásos beszélők által elkészített hanganyaggal van ellátva!

Ez a tanulási eljárás a kartoték-elvre alapul. Az Ön célja a legmagasabb tudásszint, a «nagyon jó» elérése. Ön dönti el, hogy az egész tananyagot vagy annak csak egy bizonyos részét szeretné feldolgozni, illetve melyik altémákkal szeretne foglalkozni. Így bizonyos témakörök, mint pl. a «bemutatkozás», «foglalás» vagy az «étteremben» szavainak és szókapcsolatainak a megtanulására koncentrálhat. Tanuláskor 9 szórakoztató gyakorlat közül választhat. Ezek között találhat kiejtési gyakorlatokat nyelvfelismeréssel is. Helyes válasz esetén Ön dönti el, hogy olyan jól begyakorolta-e a szavakat illetvekifejezéseket, hogy a következő tudásszintre léphessen.

30 tannyelv közül választhat: angol (amerikai),angol (brit), német, francia, spanyol (Spanyolország), spanyol (Latin Amerika), olasz, portugál (Portugália), portugál(Brazília), dán, holland, finn, svéd, norvég, lengyel, cseh, szlovák, orosz, bolgár, görög, török, kínai, arab, japán, koreai, héber, thai, hindi, vietnámi és perzsa. További tannyelvek ingyenes letöltésének az előkészületein még dolgozunk.

★ 30 tannyelv közül választhat.

★Több mint 2200 illusztrált és hanganyaggal ellátottkifejezés, szó nyelvenként.

★ Tananyag önálló összeállítása.

★Minden szó anyanyelvi kiejtéssel hallható.

★ Minden tétel illusztrálva van, ami egyszerűbbé teszi a szavak és kifejezések megtanulását.

★ 9 szórakoztató gyakorlat a szavak megtanulásához.

★ Kiejtési gyakorlatok nyelvfelismeréssel.

★ Témák és altémák pontos és érthető felosztása.

★A teljes felhasználói felület magyar nyelvű.

★ Egyszerű használat, érthető mindgyerekek, mind nyugdíjasok számára.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Jourist nyelvtréning screenshot 1 Jourist nyelvtréning screenshot 2 Jourist nyelvtréning screenshot 3 Jourist nyelvtréning screenshot 4 Jourist nyelvtréning screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Jourist nyelvtréning screenshot 6 Jourist nyelvtréning screenshot 7 Jourist nyelvtréning screenshot 8 Jourist nyelvtréning screenshot 9 Jourist nyelvtréning screenshot 10

App Changes

  • December 21, 2011 New version 1.3