What's New

★ İlave edilen yeni lisan lar: Farsça, Bulgarca, İspanyolca (Latin Amerika), Portekizce (Brezilya) ve Vietnamca’dır.

★ Ayrıca IOS 5 içinde geliştirilmiştir.

App Description

Verimli bir şekilde öğrenin, kelimeleri ve deyimleri zihninize yerleştirin. Eşsiz öğrenme yöntemi sayesinde “Dil Antrenörü” ile kısa süre içinde seçtiğiniz yabancı dile hakim olma konusunda olağanüstü sonuçlar elde edebilirsiniz. “Dil Antrenörü” seyahat hazırlığı pratiği ve bildiklerinizi tazelemek için son derece uygundur.

Eşsiz yöntem yabancı dilin görsel ve işitsel algılanmasını birleştirmektedir: Her dili için 2200 den fazla kelime ve deyim akılda kalan bir resim içermektedir ve profesyonel konuşmacılar tarafından seslendirilmiştir.

Öğrenme yöntemi kartotek prensibine dayanmaktadır. Hedef, «Çok iyi» olan en yüksek bilgi seviyesine ulaşmaktır. Tüm içeriklerin veya sadece belirli konuların ya da alt konuların öğrenme sürecine dahil olup olmayacağına kendiniz karar veriyorsunuz. Bu sayede, örneğin «Kendini tanıtma», «Rezervasyon» veya «Restoranda» gibi belirli konulardaki kelimeleri ve deyimleri öğrenmeye odaklanabilirsiniz. Eğitim sırasında 9 adet eğlenceli alıştırma arasından istediğinizi seçebilirsiniz. Bunların arasında dil algılamasına sahip telaffuz alıştırması da bulunmaktadır. Doğru yanıtladığınızda kelimeleri ya da deyimleri, bir sonraki bilgi seviyesine kaydırabilecek kadar iyi bilip bilmediğinize kendiniz karar verirsiniz.

Dil antrenörü 30 öğretim dilini içermektedir: İngilizce ( A.B.D ), İngilizce (İNGİLİZ), Almanca, Fransızca, İspanyolca (İspanya), İspanyolca (Latin Amerika), İtalyanca, Portekizce (Portekiz), Portekizce (Brezilya), Danimarkaca, Hollandaca, Fince, İsveççe, Norveşçe, Lehçe, Çekçe, Slovakça, Rusça, Bulgarca, Macarca, Yunanca, Çince, Arapça, Japanca, Korece, İsrailce, Tayvanca, Hinduca, Vietnamca, Farsça. Başka öğretim dilleri ücretsiz App güncellemeleri için hazırlık aşamasındadır.

★ 30 öğretim dili arasından seçebilirsiniz.

★ Her öğretim dili için 2200 resimli ve seslendirilmiş deyim ve kelime.

★ Ders içeriğini kendiniz belirleyin.

★ Tüm deyimler ana dilini konuşan kişiler tarafından seslendirmiştir.

★ Tüm girdilerin resimli olması kelimelerin ve deyimlerin akılda kalmasını daha da kolaylaştırmaktadır.

★ Kelime antrenmanı için 9 adet eğlenceli alıştırma türünden seçme yapabilirsiniz.

★ Dil algılamasına sahip telaffuz alıştırması.

★ Kesin ve anlaşılması kolay konulara ve alt konulara sınıflandırma.

★ Çocuklar için olduğu gibi emekliler için de kolay anlaşılır, gayet basit kullanım.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Dil Antrenörü screenshot 1 Dil Antrenörü screenshot 2 Dil Antrenörü screenshot 3 Dil Antrenörü screenshot 4 Dil Antrenörü screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Dil Antrenörü screenshot 6 Dil Antrenörü screenshot 7 Dil Antrenörü screenshot 8 Dil Antrenörü screenshot 9 Dil Antrenörü screenshot 10

App Changes

  • January 10, 2012 New version 1.3