What's New

-New iOS7 look and feel
-New iPhone homepage and issue details
-Restore purchases fix

As always, if you have any problems at all, please contact us at [email protected]

App Description

Global Men's Culture 2.0 !
Winq magazine is een opiniërend lifestyle magazine voor mannen met een eigentijdse mindset. Het blad informeert en inspireert de eigenzinnige Nederlandse man over onderwerpen als mode, reizen, cultuur, body&mind en design. Winq wil op een positieve wijze een bijdrage leveren aan het zich steeds vernieuwende beeld dat mannen over zichzelf hebben en doet dat op verrassende wijze.
Het magazine verschijnt 7 x keer per jaar.

Bij deze app kan een gratis proefnummer worden gedownload. In de app kunnen gebruikers huidige en oude nummers aanschaffen.
Ook zijn abonnementen beschikbaar binnen de applicatie. Een abonnement gaat in vanaf het eerst volgende te verschijnen nummer.
Beschikbare abonnementen zijn:

2 months: £2.99/ US$4.99 / Euro €3.99 (1 Issue)

-Een abonnement wordt automatisch vernieuwd tenzij deze meer dan 24 uur voor het eind van de huidige periode is opgezegd. U wordt dan belast voor vernieuwing binnen 24 voor het einde van de huidige periode voor dezelfde duur met het op dat moment geldende tarief voor een abonnement.
-U kunt het automatisch vernieuwen van het abonnement uitzetten bij Account Settings, u kunt echter niet het lopende abonnement annuleren terwijl dit nog actief is.
-Betaling vindt plaats via uw iTunes account na bevestiging van uw aankoop en een ongebruikt deel van een gratis proefperiode zal worden terugbertaald nadat het abonnement voor dit tijdschrift is aangeschaft.

Bundels van losse nummers zijn ook beschikbaar binnen de applicatie. Om gekochte credits te gebruiken klik eenvoudig op de losse prijs en kies 'use credit'. Dit maakt het mogelijk om oudere numers te kopen tegen een gereduceerd tarief.

Gebruikers kunnen zich in-app registreren voor een pocketmags account. Dit beschermt de aangeschafte nummers in het geval van een verloren apparaat en geeft toegang tot de tijdschriften via andere platforms. Bestaande pocketmags gebruikers kunnen hun aankopen terughalen door in te loggen met hun account.
Wij raden aan om de app de eerste keer met wifi te downloaden zodat alle data kan worden opgehaald. Als de app niet goed laadt na de openingspagina bij een eerste installatie, of na een update, detlete deze dan eerst en installeer de app opnieuw van de App Store.
Help en frequently asked questions zijn aanwezig in de app en op pocketmags.
Bij problemen kunt u contact opnemen met [email protected]

--------------------

You can find our privacy policy here:
http://www.pocketmags.com/privacy.aspx
You can find our terms and conditions here:

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Winq magazine Nederlandse editie - het meest gelezen gay mannen magazine in Nederland en België! screenshot 1 Winq magazine Nederlandse editie - het meest gelezen gay mannen magazine in Nederland en België! screenshot 2

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Winq magazine Nederlandse editie - het meest gelezen gay mannen magazine in Nederland en België! screenshot 3 Winq magazine Nederlandse editie - het meest gelezen gay mannen magazine in Nederland en België! screenshot 4 Winq magazine Nederlandse editie - het meest gelezen gay mannen magazine in Nederland en België! screenshot 5 Winq magazine Nederlandse editie - het meest gelezen gay mannen magazine in Nederland en België! screenshot 6 Winq magazine Nederlandse editie - het meest gelezen gay mannen magazine in Nederland en België! screenshot 7

App Changes

  • December 06, 2011 New version 4.1.2
  • March 31, 2012 New version 4.1.8
  • July 29, 2012 New version 4.2.4
  • September 05, 2012 Price decrease: $1.99 -> FREE!
  • September 25, 2012 New version 4.2.7
  • April 20, 2013 New version 4.9.10
  • August 24, 2013 New version 4.9.26
  • October 01, 2013 New version 4.9.27
  • June 23, 2014 New version 4.9.54