What's New

Buggfix

App Description

Klassiska bilar är en biltidning som blandar redaktionens starka känslor för klassiska bilar med Teknikens Världs stora bilkunnande. Vi skriver för dig som ser bilen som något mycket mer än ett färdmedel. Du kan vara stolt ägare av en egen klenod eller så drömmer du om att ha en klassisk modell i garaget.

Vi skriver främst om 50-, 60-, och 70-talare, men gör även djupdykningar bland favoriter från andra årtionden. Unikt för Klassiska bilar är att vi provkör drömbilarna på riktigt, ute på vägarna, och ger dig en levande bild av körupplevelsen. Eftersom vi har tillgång till hela Teknikens Världs testbatteri och resultat från 1948 och framåt, får du veta vad både dåtidens och dagens motorjournalister tycker om bilen.

Senaste numret av Klassiska bilar – och de tidigare – finns i butiken inne i applikationen. Du har alltid tillgång till alla dina köpta Klassiska bilar- nummer direkt från biblioteket i applikationen.

När ett nytt nummer av Klassiska bilar kommer i butiken får du en liten påminnelse till din iPad – så slå gärna på "Notifikationer" på din maskin.

Missa inget nummer av Klassiska bilar! Du kan nu också välja att köpa en 1- månaders prenumeration med automatisk förnyelse av Klassiska bilar för 65,00 kronor. Observera att priset kan variera vid köp i andra valutor.

Om du väljer att prenumerera kommer betalningen att debiteras på ditt iTunes konto när köpet bekräftas. Prenumerationen kommer att förlängas automatiskt ett dygn innan innevarande prenumerationsperiod är slut.

Du kan själv hantera och stänga av den automatiska prenumerationsförlängningen i dina användarinställningar. En redan betald prenumeration kan dock inte avslutas i förtid. När prenumerationen förnyas kommer ditt iTunes konto att debiteras för prenumerationsförnyelsen ett dygn innan prenumerationen tar slut.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Klassiska bilar screenshot 1 Klassiska bilar screenshot 2 Klassiska bilar screenshot 3 Klassiska bilar screenshot 4 Klassiska bilar screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Klassiska bilar screenshot 6 Klassiska bilar screenshot 7 Klassiska bilar screenshot 8 Klassiska bilar screenshot 9 Klassiska bilar screenshot 10

App Changes

  • October 10, 2014 Initial release
  • November 26, 2014 New version 5.2
  • May 04, 2015 New version 5.3
  • October 07, 2015 New version 5.5
  • November 03, 2015 New version 5.6