What's New

Buggfixar

App Description

Vad behöver en bebis för utrustning? Hur ska jag få honom att sova? Hjälp, hon har fått feber och utslag! När ska jag få lite tid för mig själv och min partner...? Att få barn är bland det största i livet - och frågorna är många.

Vi föräldrar är Sveriges största och äldsta föräldratidning. Vi svarar på läsarnas frågor om allt som rör barnets utveckling och livet med småbarn. Våra läsare vet att Vi Föräldrar har koll på både de senaste medicinska rönen och produkterna för familjelivet, tidningen har högst trovärdighet av alla föräldramagasin.

Senaste numret av Vi Föräldrar – och de tidigare – finns i butiken inne i applikationen. Du har alltid tillgång till alla dina köpta Vi Föräldrar- nummer direkt från biblioteket i applikationen.

När ett nytt nummer av Vi Föräldrar kommer i butiken får du en liten påminnelse till din iPad – så slå gärna på "Notifikationer" på din maskin.

Missa inget nummer av Vi Föräldrar! Du kan nu också välja att köpa en 1- månaders prenumeration med automatisk förnyelse av Vi Föräldrar för 65,00 kronor (14 utgåvor per år). Observera att priset kan variera vid köp i andra valutor.

Om du väljer att prenumerera kommer betalningen att debiteras på ditt iTunes konto när köpet bekräftas. Prenumerationen kommer att förlängas automatiskt ett dygn innan innevarande prenumerationsperiod är slut.

Du kan själv hantera och stänga av den automatiska prenumerationsförlängningen i dina användarinställningar. En redan betald prenumeration kan dock inte avslutas i förtid. När prenumerationen förnyas kommer ditt iTunes konto att debiteras för prenumerationsförnyelsen ett dygn innan prenumerationen tar slut.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Vi Föräldrar screenshot 1 Vi Föräldrar screenshot 2 Vi Föräldrar screenshot 3 Vi Föräldrar screenshot 4 Vi Föräldrar screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Vi Föräldrar screenshot 6 Vi Föräldrar screenshot 7 Vi Föräldrar screenshot 8 Vi Föräldrar screenshot 9 Vi Föräldrar screenshot 10

App Changes

  • October 10, 2014 Initial release
  • November 26, 2014 New version 5.2
  • April 14, 2015 New version 5.3
  • October 06, 2015 New version 5.5
  • October 31, 2015 New version 5.6