What's New

I nya uppdaterade Allt om Mat PLUS har vi samlat allt du behöver som prenumerant.

– Vi har förbättrat läsupplevelsen med möjlighet att även läsa i liggande format för bättre översikt. Du kan även läsa gamla nummer.
– Spara dina favoritrecept i ditt personliga arkiv direkt i Allt om Mat PLUS.
– För att du inte ska missa något har vi listat alla event och resor direkt på startskärmen.
– Du som prenumerant har självklart förmånliga priser i vår webbshop och därför har vi nu även med ett urval produkter från Allt om Mat.
– Är du inte prenumerant än? Självklart kan du köpa enskilda nummer av Allt om Mat, både det senaste och tidigare nummer finns tillgängliga i appen.

App Description

Över 500 000 personer läser varje nummer av Allt om Mat. För oss är mat både nöje och allvar. Vi testar alla recept. Håller reda på trender. Diskuterar miljö och ekologi. Berättar hur man planerar festen. Och hur man klarar av vardagen. Men framför allt njuter vi, och delar med oss av inspirationen i härliga matbilder och reportage!

Senaste numret av Allt om Mat – och de tidigare – finns i butiken inne i appen.

När ett nytt nummer av Allt om Mat kommer ut får du en liten påminnelse till din enhet – så slå gärna på "Notifikationer".

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Allt om Mat PLUS - allt samlat på ett ställe! screenshot 1 Allt om Mat PLUS - allt samlat på ett ställe! screenshot 2 Allt om Mat PLUS - allt samlat på ett ställe! screenshot 3 Allt om Mat PLUS - allt samlat på ett ställe! screenshot 4 Allt om Mat PLUS - allt samlat på ett ställe! screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Allt om Mat PLUS - allt samlat på ett ställe! screenshot 6 Allt om Mat PLUS - allt samlat på ett ställe! screenshot 7 Allt om Mat PLUS - allt samlat på ett ställe! screenshot 8 Allt om Mat PLUS - allt samlat på ett ställe! screenshot 9 Allt om Mat PLUS - allt samlat på ett ställe! screenshot 10

App Changes

  • June 17, 2014 Initial release
  • September 16, 2014 New version 4.6
  • December 01, 2014 New version 5.2
  • April 27, 2015 New version 5.3
  • May 21, 2015 New version 5.4
  • October 05, 2015 New version 5.5
  • November 03, 2015 New version 5.6
  • November 12, 2016 New version 6.0