What's New

Buggfixar

App Description

M-magasin är gjord för oss kvinnor som befinner oss i en spännande livsfas där vi aktivt funderar på nästa steg. Våra livsfrågor, vår hälsa, vårt utseende. Vi är många, nyfikna, vi vill påverka och känna oss delaktiga. Vi är Mappies – Mature Affluent Pioneering People (Mogen Attraktiv Pionjär). M ger mycket läsning, koll på läget, njutning och service. Här blir man upplyft, upplyst och uppdaterad!

Senaste numret av M-magasin – och de tidigare – finns i butiken inne i applikationen. Du har alltid tillgång till alla dina köpta M-nummer direkt från biblioteket i applikationen.

Missa inget nummer av M-magasin! Du kan nu också välja att köpa en 1- månaders prenumeration med automatisk förnyelse av M-magasin för 85,00 kronor (16 utgåvor per person). Observera att priset kan variera vid köp i andra valutor.

Om du väljer att prenumerera kommer betalningen kommer att debiteras på ditt iTunes-konto när köpet bekräftas. Prenumerationen kommer att förlängas automatiskt ett dygn innan innevarande prenumerationsperioden är slut.

Du kan själv hantera och stänga av den automatiska prenumerationsförlängningen i dina användarinställningar. En redan betald prenumeration kan dock inte avslutas i förtid. När prenumerationen förnyas kommer ditt iTunes konto att debiteras för prenumerationsförnyelsen ett dygn innan innan prenumerationen tar slut.

När ett nytt nummer av M-magasin kommer i butiken får du en liten påminnelse till din iPad – så slå gärna på "Notifikationer" på din iPad.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

M-magasin screenshot 1 M-magasin screenshot 2 M-magasin screenshot 3 M-magasin screenshot 4 M-magasin screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

M-magasin screenshot 6 M-magasin screenshot 7 M-magasin screenshot 8 M-magasin screenshot 9 M-magasin screenshot 10

App Changes

  • June 08, 2014 Initial release
  • September 12, 2014 New version 4.6
  • December 01, 2014 New version 5.2
  • April 14, 2015 New version 5.3
  • October 05, 2015 New version 5.5
  • November 04, 2015 New version 5.6