What's New

Buggfixar

App Description

Allt om Trädgård är det självklara valet för alla som gillar trädgård. Vi inspirerar och ger handfasta råd. Våra vackra trädgårdsbilder väcker storslagna drömmar som vi hjälper till att förverkliga! Vi har de vassaste experterna och de bästa idéerna, de nyaste växterna och prylarna som gör det gröna livet snyggare i trädgård, på altan och balkong.

Senaste numret av Allt om Trädgård – och de tidigare – finns i butiken inne i applikationen. Du har alltid tillgång till alla dina köpta Allt om Trädgård- nummer direkt från biblioteket i applikationen.

När ett nytt nummer av Allt om Trädgård kommer i butiken får du en liten påminnelse till din iPad – så slå gärna på "Notifikationer" på din maskin.

Missa inget nummer av Allt om Trädgård! Du kan nu också välja att köpa en 1- månaders prenumeration med automatisk förnyelse av Allt om Trädgård för 75,00 kronor (16 utgåvor per år). Observera att priset kan variera vid köp i andra valutor.

Om du väljer att prenumerera kommer betalningen att debiteras på ditt iTunes konto när köpet bekräftas. Prenumerationen kommer att förlängas automatiskt ett dygn innan innevarande prenumerationsperiod är slut.

Du kan själv hantera och stänga av den automatiska prenumerationsförlängningen i dina användarinställningar. En redan betald prenumeration kan dock inte avslutas i förtid. När prenumerationen förnyas kommer ditt iTunes konto att debiteras för prenumerationsförnyelsen ett dygn innan prenumerationen tar slut.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Allt om Trädgård screenshot 1 Allt om Trädgård screenshot 2 Allt om Trädgård screenshot 3 Allt om Trädgård screenshot 4 Allt om Trädgård screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Allt om Trädgård screenshot 6 Allt om Trädgård screenshot 7 Allt om Trädgård screenshot 8 Allt om Trädgård screenshot 9 Allt om Trädgård screenshot 10

App Changes

  • August 15, 2014 Initial release
  • September 14, 2014 New version 5.0
  • December 01, 2014 New version 5.2
  • April 27, 2015 New version 5.3
  • October 06, 2015 New version 5.5
  • November 03, 2015 New version 5.6