What's New

Buggfixar

App Description

Family Living är en unik inredningstidning. I Family Living hälsar vi på hemma hos de mest kreativa familjerna, både kända och okända. I Family Living är de som bor där och deras historier är minst lika viktiga som tapeterna och sofforna. Vi bjuder på de smartaste lösningarna och en massa härlig inspiration. I Family Living får du allt från gör det själv-idéer och snabba quickfixtips för en liten peng till de allra senaste och hetaste vill ha-prylarna. Family Living är en tidning att drömma sig bort med, samtidigt som den är fylld med konkreta och kreativa budgettips. Varsågod – ett färgstarkare, roligare och mer tillåtande inredningsmagasin!

Senaste numret av Family Living – och de tidigare – finns i butiken inne i applikationen. Du har alltid tillgång till alla dina köpta Family Living- nummer direkt från biblioteket i applikationen.

Missa inget nummer av Family Living! Du kan nu också välja att köpa en 1- månaders prenumeration med automatisk förnyelse av Family Living för 30,00 kronor (6 utgåvor per år). Observera att priset kan variera vid köp i andra valutor.

Om du väljer att prenumerera kommer betalningen att debiteras på ditt iTunes konto när köpet bekräftas. Prenumerationen kommer att förlängas automatiskt ett dygn innan innevarande prenumerationsperiod är slut.

Du kan själv hantera och stänga av den automatiska prenumerationsförlängningen i dina användarinställningar. En redan betald prenumeration kan dock inte avslutas i förtid. När prenumerationen förnyas kommer ditt iTunes konto att debiteras för prenumerationsförnyelsen ett dygn innan prenumerationen tar slut.

När ett nytt nummer av Family Living kommer i butiken får du en liten påminnelse till din iPad – så slå gärna på "Notifikationer" på din maskin.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Family Living screenshot 1 Family Living screenshot 2 Family Living screenshot 3 Family Living screenshot 4 Family Living screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Family Living screenshot 6 Family Living screenshot 7 Family Living screenshot 8 Family Living screenshot 9 Family Living screenshot 10

App Changes

  • June 08, 2014 Initial release
  • September 14, 2014 New version 4.6
  • December 01, 2014 New version 5.2
  • April 14, 2015 New version 5.3
  • October 05, 2015 New version 5.5
  • October 31, 2015 New version 5.6