What's New

Buggfixar

App Description

I tidningen KP kan du läsa om allt som är viktigt i livet; från vänskap och kärlek till sport, nöje, nyheter, djur, idéer och tips, reportage, pyssel, klurigheter och roliga historier. Allt får plats! Stort och smått: Var slutar rymden? Hur blir man kär? Varför gäspar man? Och läsarna har en hel del att säga till om. Mycket av det som står i KP bygger på tips från våra läsare. I över 100 år har Kamratposten varit en vän för miljontals barn och unga. Och det ska vi fortsätta med!

Senaste numret av Kamratposten – och de tidigare – finns i butiken inne i applikationen. Du har alltid tillgång till alla dina köpta Kamratposten- nummer direkt från biblioteket i applikationen.

När ett nytt nummer av Kamratposten kommer i butiken får du en liten påminnelse till din iPad – så slå gärna på "Notifikationer" på din maskin.

Missa inget nummer av Kamratposten! Du kan nu också välja att köpa en 1- månaders prenumeration med automatisk förnyelse av Kamratposten för 65,00 kronor (19 utgåvor per år). Observera att priset kan variera vid köp i andra valutor.

Om du väljer att prenumerera kommer betalningen att debiteras på ditt iTunes konto när köpet bekräftas. Prenumerationen kommer att förlängas automatiskt ett dygn innan innevarande prenumerationsperiod är slut.

Du kan själv hantera och stänga av den automatiska prenumerationsförlängningen i dina användarinställningar. En redan betald prenumeration kan dock inte avslutas i förtid. När prenumerationen förnyas kommer ditt iTunes konto att debiteras för prenumerationsförnyelsen ett dygn innan prenumerationen tar slut.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Kamratposten screenshot 1 Kamratposten screenshot 2 Kamratposten screenshot 3 Kamratposten screenshot 4

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Kamratposten screenshot 5 Kamratposten screenshot 6 Kamratposten screenshot 7 Kamratposten screenshot 8

App Changes

  • October 10, 2014 Initial release
  • December 01, 2014 New version 5.2
  • April 15, 2015 New version 5.3
  • October 06, 2015 New version 5.5
  • November 03, 2015 New version 5.6