What's New

This app has been updated by Apple to display the Apple Watch app icon.

Thank you for your feedback - we process all of them.

* optimalization for iOS 9
* new function in the application
* minor improvements in the application

If you have any comments, send them [email protected] please. That is only way to let us know. We appreciate your positive reviews. Thank you.

App Description

Заминавате на почивка или бизнес пътуване в чужбина и не владеете местния език? В чуждата страна сте в непозната обстановка и въпреки това трябва да идете в магазин да пазарувате, да се нахраните в ресторант, някъде да се настаните, да вземете кола под наем или вечерта някъде да се позабавлявате. Точно затова Пътническият разговорник е незаменим помощник във всички страни, чийто език не владеете. В повече, местните жители винаги са доволни, когато дори се опитате да се разбирате с тях на техния собствен език.

На английски ще се разберете в 89 страни, на немски в 10, а на италиански в 7 страни, но този Пътнически разговорник ще ви помогне да се разберете практически където и да е по света. Вече не се нуждаете от никакви пътеводители или речници.

Всеки разговорник за определен език е разделен на 31 теми, най-често необходими както при пътуване, така и във всекидневния живот (като поздрави и представяне, времето, обществен транспорт, хранене, настаняване, банка).

Различните теми включват изречения (фрази или думи), които са подготвени от преводачи за които езикът е роден. Съдържанието на темите обхваща най-обикновени ситуации, които можете да срещнете при пътуване. Тези изречения можете не само да четете, но най-вече да слушате и изучаването на произношението ще бъде много лесно. Ако все още не се осмелявате да говорите, достатъчно е да пуснете записа на глас и приложението ще „говори” заради вас.

БЕЗПЛАТНО и незадължаващо опитайте как приложението работи и какво всичко съдържа. Когато сте готови, достатъчно е заедно с приложението да закупите звукови записи към избраните от вас езици или просто целия пакет пътнически разговорник във всички езици.

След закупуване на различните езици или ценово по-изгодно на цялата колекция, фразите са подготвени за изтегляне от вашия iPhone, iPad или iPod touch. Тогава дори не е необходимо да бъдете онлайн – винаги фразите са на ваше разположение. Различните теми за разговор понякога се различават една от друга, защото са взети под внимание особеностите на определена страна (географски, кулинарни, културни и т. н.).

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Пътнически разговорник screenshot 1 Пътнически разговорник screenshot 2 Пътнически разговорник screenshot 3 Пътнически разговорник screenshot 4 Пътнически разговорник screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Пътнически разговорник screenshot 6 Пътнически разговорник screenshot 7 Пътнически разговорник screenshot 8 Пътнически разговорник screenshot 9 Пътнически разговорник screenshot 10

App Changes

  • June 15, 2014 Initial release
  • August 02, 2014 New version 2.0
  • October 15, 2014 New version 2.1
  • February 06, 2015 New version 2.5
  • August 07, 2015 New version 3.0
  • February 01, 2016 New version 3.1