What's New

Thank you for your feedback - we process all of them.

* optimalization for iOS 9
* new function in the application
* minor improvements in the application

If you have any comments, send them [email protected] please. That is only way to let us know. We appreciate your positive reviews.

App Description

Έχετε προγραμματίσει διακοπές ή επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό και δε γνωρίζετε την τοπική γλώσσα; Σε μια ξένη χώρα βρίσκεστε σε ένα άγνωστο περιβάλλον, αλλά παρόλα αυτά εκεί θα πρέπει να πάτε στο κατάστημα για αγορές, να φάτε σε ένα εστιατόριο, να ενοικιάσετε αυτοκίνητο ή να πατέ κάπου το βράδυ να διασκεδάσετε. Για αυτό οι χρήσιμες ταξιδιωτικές φράσεις είναι απαραίτητο βοήθημα σε όλες τις χώρες εκείνες που δεν χειρίζεστε την γλώσσα.

Με την αγγλική γλώσσα μπορείτε να συνεννοηθείτε σε περισσότερες από 89 χώρες, με τα γερμανικά σε 10 και με τα ιταλικά περίπου σε 7 χώρες, αλλά με τις συγκεκριμένες χρήσιμες ταξιδιωτικές φράσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε σε ολόκληρο τον κόσμο.

Με την πλήρη συλλογή των Χρήσιμων ταξιδιωτικών φράσεων, η οποία περιλαμβάνει 22 γλώσσες, θα επικοινωνήσετε σε 215 χώρες (βλέπε http://www.ismartphrase.com/efarmogi-chrisimes-taxidiotikes-frasis-chores).

Οι κάθε Χρήσιμες ταξιδιωτικές φράσεις χωρίζονται σε 31 θέματα ανάλογα με τις ανάγκες τους ταξιδιού ή της καθημερινής ζωής (π.χ. ο χαιρετισμός και οι συστάσεις, ο καιρός, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τα γεύματα, η διαμονή, οι τράπεζες).

Τα θέματα περιλαμβάνουν φράσεις (προτάσεις ή λέξεις), τις οποίες προετοίμασαν άτομα με μητρική γλώσσα. Τα περιεχόμενα των θεμάτων καλύπτουν τις συνηθέστερες περιπτώσεις που μπορεί να συναντήσετε στο δρόμο. Τις προτάσεις έχετε τη δυνατότητα όχι μόνο να τις διαβάσετε αλλά και να τις ακούσετε, η προφορά θα είναι για σας ένα παιχνίδι. Αν δεν είστε έτοιμοι να μιλήσετε η εφαρμογή θα „μιλήσει“ για σας.

ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς καμία δέσμευση δοκιμάστε πως λειτουργεί η εφαρμογή και τι περιέχει. Όταν θα είστε έτοιμοι μπορείτε να αγοράσετε απευθείας τα ηχητικά αρχεία αφού επιλέξετε πρώτα τη γλώσσα προτίμησης, ή απλά ολόκληρο το πακέτο των χρήσιμων ταξιδιωτικών φράσεων σε όλες τις γλώσσες.

Μετά την αγορά τον μεμονωμένων γλωσσών, ή ολόκληρης της συλλογής που είναι και οικονομικότερο, είναι έτοιμες οι φράσεις για λήψη από το iPhone, iPad ή iPod touch σας. Στη συνέχεια δε χρειάζεται να είστε απευθείας συνδεδεμένη – έχετε τις φράσεις οποιαδήποτε στιγμή στη διάθεσή σας. Οι χρήσιμες ταξιδιωτικές φράσεις διαφέρουν από χώρα σε χώρα, διότι υπάρχουν διαφορές (γεωγραφικές, γαστρονομικές, πολιτιστικές κ.α

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Χρήσιμες ταξιδιωτικές φράσεις screenshot 1 Χρήσιμες ταξιδιωτικές φράσεις screenshot 2 Χρήσιμες ταξιδιωτικές φράσεις screenshot 3 Χρήσιμες ταξιδιωτικές φράσεις screenshot 4 Χρήσιμες ταξιδιωτικές φράσεις screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Χρήσιμες ταξιδιωτικές φράσεις screenshot 6 Χρήσιμες ταξιδιωτικές φράσεις screenshot 7 Χρήσιμες ταξιδιωτικές φράσεις screenshot 8 Χρήσιμες ταξιδιωτικές φράσεις screenshot 9 Χρήσιμες ταξιδιωτικές φράσεις screenshot 10

App Changes

  • June 08, 2014 Initial release
  • July 24, 2014 New version 2.0
  • October 15, 2014 New version 2.1
  • February 03, 2015 New version 2.5
  • August 07, 2015 New version 3.0
  • January 30, 2016 New version 3.1