What's New

Apple on päivittänyt tämän apin käyttämään Applen viimeisintä allekirjoitusvarmennetta.

Thank you for your feedback - we process all of them.

* optimalization for iOS 9
* new function in the application
* minor improvements in the application

If you have any comments, send them [email protected] please. That is only way to let us know. We appreciate your positive reviews.

App Description

Oletko lähdössä lomalle tai työmatkalle ulkomaille, etkä osaa paikallista kieltä? Vieraassa maassa joudut tulemaan toimeen tuntemattomassa ympäristössä, jossa sinun on silti kyettävä käymään kaupassa, tilaamaan ravintolassa, majoittumaan, vuokraamaan auto tai vaikka lähtemään illalla jonnekin. Juuri tällaisissa tilanteissa on Matkasanakirja ehdoton apu kaikissa maissa, joiden kieltä et osaa. Ja lisäksi paikalliset ihmiset aina pitävät siitä, että ulkomaalainen ainakin yrittää puhua heidän omalla kielellään.

Englannilla tulet toimeen 89:ssä maassa, saksalla 10:ssä ja italialla 7:ssä maassa, mutta tämän Matkasanakirjan avulla pystyt puhumaan käytännöllisesti katsoen missä tahansa.

Matkasanakirjan 22 kieltä sisältävän paketin avulla tulet toimeen noin 215 maassa (ks. http://www.ismartphrase.com/kaytannossa-matkasanakirja-valtiot). Et tarvitse matkaoppaita tai muita sanakirjoja.

Jokainen fraasisanakirjan versio on jaettu 31:een matkailun yhteydessä ja myös jokapäiväisessä elämässä tavallisimmin tarvittavia aiheita sisältävään osaan (esim. tervehdykset ja esittelyt, sää, julkinen liikenne, ruokailu, majoitus, toiminta pankissa).

Jokainen osa sisältää kieltä äidinkielenään puhuvien henkilöiden valmistelemia lauseita (sanontoja ja sanoja). Aiheet kattavat kaikki tavallisimmat tilanteet, joita voit matkoillasi kohdata. Lauseiden lukemisen lisäksi voit myös kuunnella ne, joten ääntämisen opettelu on helppoa. Jos et kuitenkaan rohkene itse puhua vierasta kieltä, voit „soittaa“ lauseen ääneen, jolloin laite „puhuu“ puolestasi.

Voit kokeilla ILMAISEKSI ja sitoumuksetta, miten sovellus toimii ja mitä kaikkea se sisältää. Sitten voit halutessasi suoraan tämän sovelluksen avulla ostaa valitsemiesi kielten äänitteet tai koko fraasisanakirjapaketin kaikkine kieliversioineen.

Ostaessasi yksittäisiä kieliversioita, tai edullisemmaksi tulevan koko paketin, voit ladata ostamasi versiot iPhone, iPad tai iPod touch -laitteeseesi. Tämän jälkeen sinun ei edes tarvitse käyttää online-toimintoa – sanat ja sanonnat ovat käytettävissäsi jatkuvasti. Eri kieliversiot voivat joissakin tapauksissa hieman poiketa toisistaan, sillä niissä on otettu huomioon eri maiden erityispiirteet (maantieteelliset, gastronomiset, kulttuuriset jne.).

Kaikissa kieliversioissa on seuraavat 31 aihetta:
* YLEISIÄ ILMAUKSIA
* TERVEHDYKSET JA ESITTELY
* KYSYMYKSIÄ JA YLEISIÄ ILMAUKSIA
* VASTAKOHTASANOJA
* HOTELLI, MAJOITUS
* RAVINTOLA
* AAMIAINEN
* ETURUOAT
* KEITOT
* LIHA
* KALAA JA MERIÄYRIÄISET
* LISÄKKEET
* VIHANNEKSIA JA SALAATTEJA
* HEDELMIÄ JA JÄLKIRUOKIA
* JUOMAT
* VALITUKSIA
* JUNALLA MATKUSTAMINEN
* LENTOKONEELLA MATKUSTAMINEN
* LAIVALLA MATKUSTAMINEN
* KAUPUNGINLIIKENTEELLÄ MATKUSTAMINEN
* TAKSI
* AUTOVUOKRAAMO
* NÄHTÄVYYKSIÄ
* VIIHDE JA KULTTUURI
* KAUPPOJA JA PALVELUJA
* PANKKI
* POSTI
* PUHELIN
* PÄIVÄYS, AIKA, SÄÄ
* LUKUSANAT
* HÄTÄTAPAUKSET

Jokainen fraasisanakirja sisältää noin:
* 600 lausetta (riippuu kieliversiosta)
* 30 minuuttia äänitteitä
* 770 yksittäistä sanaa (sanavarasto)

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Matkasanakirja screenshot 1 Matkasanakirja screenshot 2 Matkasanakirja screenshot 3 Matkasanakirja screenshot 4 Matkasanakirja screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Matkasanakirja screenshot 6 Matkasanakirja screenshot 7 Matkasanakirja screenshot 8 Matkasanakirja screenshot 9 Matkasanakirja screenshot 10

App Changes

  • June 15, 2014 Initial release
  • August 01, 2014 New version 2.0
  • October 14, 2014 New version 2.1
  • February 06, 2015 New version 2.5
  • August 07, 2015 New version 3.0
  • February 01, 2016 New version 3.1