What's New

Buggfixar

App Description

Välkommen hem till oss! Allt i Hemmet är den inbjudande och varma tidningen för alla som tycker om att förändra och pyssla hemma. Hos oss hittar du hem med många inspirerande idéer, gör-det-själv-tips, shopping och användbara teman såsom kök & bad, förvaring, hall och belysning, men också dukning och blommor. Allt i Hemmet ger våra läsare nåbara drömmar för allt som gör hemmet ännu mysigare och härligare.

Senaste numret av Allt i Hemmet – och de tidigare – finns i butiken inne i applikationen. Du har alltid tillgång till alla dina köpta Allt i Hemmet- nummer direkt från biblioteket i applikationen. 

Missa inget nummer av Allt i Hemmet! Du kan nu också välja att köpa en 1- månaders prenumeration med automatisk förnyelse av Allt i Hemmet för kronor 65 kronor (13 utgåvor per år). Observera att priset kan variera vid köp i andra valutor. 

Om du väljer att prenumerera kommer betalningen att debiteras på ditt iTunes konto när köpet bekräftas. Prenumerationen kommer att förlängas automatiskt ett dygn innan innevarande prenumerationsperiod är slut. 

Du kan själv hantera och stänga av den automatiska prenumerationsförlängningen i dina användarinställningar. En redan betald prenumeration kan dock inte avslutas i förtid. När prenumerationen förnyas kommer ditt iTunes konto att debiteras för prenumerationsförnyelsen ett dygn innan innan prenumerationen tar slut.

När ett nytt nummer av Allt i Hemmet kommer i butiken får du en liten påminnelse till din iPad – så slå gärna på "Notifikationer" på din iPad.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Allt i hemmet screenshot 1 Allt i hemmet screenshot 2 Allt i hemmet screenshot 3 Allt i hemmet screenshot 4 Allt i hemmet screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Allt i hemmet screenshot 6 Allt i hemmet screenshot 7 Allt i hemmet screenshot 8 Allt i hemmet screenshot 9 Allt i hemmet screenshot 10

App Changes

  • April 24, 2014 Initial release
  • September 12, 2014 New version 4.6
  • December 01, 2014 New version 5.2
  • April 15, 2015 New version 5.3
  • October 05, 2015 New version 5.5
  • November 04, 2015 New version 5.6