App Description

TribünCepte kullanırken desteklediğin takımın galibiyetleriyle sevinir, rakip takımın yenilgileriyle keyiflenirsin.
TribünCepte, seni arayan kişilere sıradan çevir tonu dııt dıt yerine, desteklediğin takımın tezahüratlarını dinleten bir uygulamadır.
Çevrendekilere takımına olan bağlılığını göstermenin en iyi yolu TribünCepte'dir. Seni arayanlar seçtiğin marş, tezahürat ya da gol seslerini dinleyerek senin takımına olan bağlılığını hissetmiş olur.
TribünCepte'yi indirdikten sonra takımına özel hazırladığımız onlarca ton içerisinden o anki ruh haline uygun olanını seçer ve seni arayanlara dinletmeye başlayabilirsin. Yaptığın ton güncellemelerini istersen Facebook ve Twitter’da da paylaşabilirsin.

TribünCepte’yi indir, takımının üst sıralara çıkmasına yardım et. Uygulamanın Tribün bölümünde hem kullanıcılar, hem takımlar yarışıyor. Taraftarların ton dinletme, değiştirme ve paylaşma sıklığına göre kazandıkları puanlar takımlarının sıralamalarını etkiliyor. Sen de bunları yapıp takımının sıralamasını üst sıralara taşıyabilirsin.

TribünCepte uygulamasının özellikleri:

Onlarca tezahürat arasından istediğini seçip seni arayanların duyması için hattına tanımlayabilirisin.
Seçtiğin tezahüratı ne kadar süre boyunca arayanlara dinletmek istediğini zaman seçeneklerinden belirlersin. Süresi dolan statü ise telefonundan otomatik olarak kalkar, seni arayanlar tekrar standart “dıt dıt” sesini dinlerler. Sınırsız olarak atarsan, sen yeni bir statü tanımlayana kadar telefonun seçtiğin tonu çalar.
Dinlettiğin tezahüratları Facebook ve Twitter’da takipçilerinle paylaşabilir, onlara da dinletebilirsin.
Paylaşımlarından, ton dinletmelerinden puanlar kazanırsın ve bu şekilde hem kendi sıralamanı hem takımının sıralamasını üst sıralara çıkarırsın.
İstediğin an tek bir buton ile hattındaki tezahüratı kaldırabilirsin.

Turkcell şebekesi (3G/Edge) üzerinden kullanımda veri (data) bağlantısı ÜCRETSİZDİR. TribünCepte uygulamasından yararlanabilmek için Turkcell abonesi olmanız gerekmektedir. TribünCepte’nin haftalık kullanım ücreti 1 TL’dir, ücret otomatik olarak Turkcell hattınıza yansıtılır.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

TribünCepte screenshot 1 TribünCepte screenshot 2 TribünCepte screenshot 3 TribünCepte screenshot 4

App Changes

  • November 03, 2014 Initial release