What's New

Kullanıcılarımızdan geri bildirimler üzerine En yakın uygulamasını yeniden yayınlıyoruz. En Yakın'ı kullandığın için teşekkür ederiz!

App Description

Turkcell En Yakın uygulaması ile size en yakın Eczane (Nöbetçi Eczane), Hastane, Cam, Benzinlik, Banka Atm, Noter, Belediye, Konsolosluk, Polis, Banka Şubesi, Taksi, Otopark, Yeme-İçme, Sinema ve Eğlence noktalarının konumlarını bulabilirsiniz. Bu konumların detaylarını görebilir ve ilgili noktaya nasıl ulaşacağınıza dair alternatif yol önerilerini görebilirsiniz.
Ayrıca bulunduğunuz konumda Superonline fiber altyapısı olup olmadığını öğrenebilir, kolayca fiber konusunda bilgi almak için talepte bulunabilirsiniz.
Turkcell En Yakın uygulamasının Kamera özelliğini (Augmented Reality) sadece iPhone 3GS ve sonrası iPhone modeli sahipleri kullanabilir ve Kamera modunun sağlıklı çalışabilmesi için de açık bir alanda GPS sinyallarini alabilecek bir konumda bulunmak gerekir.
Turkcell En Yakın uygulamasının kullanımı sırasında abonenin konumuna (lokasyonuna) dair sağlanan içerikler bilgilendirme amaçlıdır. Abonenin konumu, hava ve yer koşullarına göre değişiklik göstermektedir. Konum bilgisi, Apple'ın cihazları (iPhone, iPad) için sağladığı servis üzerinden alınmaktadır ve kapalı mekanlarda hassasiyeti düşük olabilir.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Turkcell En Yakın : Nöbetçi Eczane , Hastane , Banka atm screenshot 1 Turkcell En Yakın : Nöbetçi Eczane , Hastane , Banka atm screenshot 2 Turkcell En Yakın : Nöbetçi Eczane , Hastane , Banka atm screenshot 3 Turkcell En Yakın : Nöbetçi Eczane , Hastane , Banka atm screenshot 4

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Turkcell En Yakın : Nöbetçi Eczane , Hastane , Banka atm screenshot 5 Turkcell En Yakın : Nöbetçi Eczane , Hastane , Banka atm screenshot 6 Turkcell En Yakın : Nöbetçi Eczane , Hastane , Banka atm screenshot 7 Turkcell En Yakın : Nöbetçi Eczane , Hastane , Banka atm screenshot 8 Turkcell En Yakın : Nöbetçi Eczane , Hastane , Banka atm screenshot 9

App Changes

  • June 24, 2011 New version 2.3
  • August 13, 2011 New version 2.3.1
  • March 28, 2012 New version 2.4
  • February 22, 2013 New version 3.0
  • March 06, 2013 New version 3.01
  • July 22, 2014 New version 3.1.0
  • December 29, 2014 New version 3.1.2
  • July 06, 2016 New version 3.4