App Description

Aceasta aplicaţie a fost creata pentru a ajuta persoanele care vor sa recapituleze pentru examenul de Expertilor Electorali.

Aplicaţia de Intrebari Examen Expertilor Electorali are peste 160 de intrebari de vanatoare si ofera feedback instant.

In zona de targeturi a aplicaţie, aceasta salveaza raspunsurile gresita pentru a putea fi recapitulate cu usurinta.

Aceasta aplicaţie este complexa dar usoir de folosir. Aceasta aplicaţie este complexa dar usor de folosit. Sectiunea de setari permite marirea fontului, pentru persoanele cu probleme de vedere si tine cont de cat timp petreci recapituland.

O alta parte intreresantă a acestei aplicaţii este sectiunea de progres, unde utilizatorul poate sa vadă la ce procent din intrebari a raspuns corect.

In cazul in care ai observat ceva in neregula cu aplicaţia, poti să apesi butonul de Contact din sectiundea de Setări. Acesta iti va permite să ne trimiti un email cu sugestiile tale pentru aplicaţie.

Recapitulare placută !

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Intrebari Experti Electorali screenshot 1 Intrebari Experti Electorali screenshot 2 Intrebari Experti Electorali screenshot 3 Intrebari Experti Electorali screenshot 4 Intrebari Experti Electorali screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Intrebari Experti Electorali screenshot 6 Intrebari Experti Electorali screenshot 7 Intrebari Experti Electorali screenshot 8 Intrebari Experti Electorali screenshot 9

App Changes

  • May 05, 2021 Initial release