What's New

questions updated

App Description

Aceasta aplicaţie a fost creata pentru a ajuta persoanele care vor sa recapituleze pentru examenul de vanatoare.

Aplicaţia de Intrebari Examen are peste 1000 de intrebari de vanatoare si ofera feedback instant.

In zona de targeturi a aplicaţie, aceasta salveaza raspunsurile gresita pentru a putea fi recapitulate cu usurinta.

Aceasta aplicaţie este complexa dar usoir de folosir. Aceasta aplicaţie este complexa dar usor de folosit. Sectiunea de setari permite marirea fontului, pentru persoanele cu probleme de vedere si tine cont de cat timp petreci recapituland.

O alta parte intreresantă a acestei aplicaţii este sectiunea de progres, unde utilizatorul poate sa vadă la ce procent din intrebari a raspuns corect.

In cazul in care ai observat ceva in neregula cu aplicaţia, poti să apesi butonul de Contact din sectiundea de Setări. Acesta iti va permite să ne trimiti un email cu sugestiile tale pentru aplicaţie.

Recapitulare placută !

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Intrebari Examen Vanatoare screenshot 1 Intrebari Examen Vanatoare screenshot 2 Intrebari Examen Vanatoare screenshot 3 Intrebari Examen Vanatoare screenshot 4 Intrebari Examen Vanatoare screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Intrebari Examen Vanatoare screenshot 6 Intrebari Examen Vanatoare screenshot 7 Intrebari Examen Vanatoare screenshot 8 Intrebari Examen Vanatoare screenshot 9 Intrebari Examen Vanatoare screenshot 10 Intrebari Examen Vanatoare screenshot 11

App Changes

  • August 05, 2021 Initial release
  • October 15, 2021 Price decrease: $6.99 -> $4.99