App Description

Aceasta aplicaţie a fost creata pentru a ajuta persoanele care vor sa se specializeze in Medicina generala.
Medicina generală este specialitatea care se ocupă cu diagnosticarea şi tratamentul condiţiilor acute sau cronice şi furnizarea de îngrijiri preventive de sănătate.
Specialiştii de medicină generală / medicină de familie furnizează îngrijiri medicale pentru pacienţii de toate vârstele, de la nou-născuţi la vârstnici, bărbaţi şi femei, cu probleme medicale diverse.

Aplicaţia de "Intrebari Medicina Generală" are peste 1000 de intrebari de medicina generala si ofera feedback instant.

In zona de targeturi a aplicaţie, aceasta salveaza raspunsurile gresita pentru a putea fi recapitulate cu usurinta.

Aceasta aplicaţie este complexa dar usoir de folosir. In zona de setari permite marirea fntului, pentru persoanele cu probleme de vedere si tine cont de cat timp petreci recapituland.

O alta parte intreresantă a acestei aplicaţii este sectiunea de progres, unde utilizatorul poate sa vadă la ce procent din intrebari a raspuns corect.

In cazul in care ai observat ceva in neregula cu aplicaţia, poti să apesi butonul de Contact din sectiundea de Setări. Acesta iti va permite să ne trimiti un email cu sugestiile tale pentru aplicaţie.

Recapitulare placută !

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Intrebari Medicina Generala screenshot 1 Intrebari Medicina Generala screenshot 2 Intrebari Medicina Generala screenshot 3 Intrebari Medicina Generala screenshot 4 Intrebari Medicina Generala screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Intrebari Medicina Generala screenshot 6 Intrebari Medicina Generala screenshot 7 Intrebari Medicina Generala screenshot 8 Intrebari Medicina Generala screenshot 9 Intrebari Medicina Generala screenshot 10 Intrebari Medicina Generala screenshot 11

App Changes

  • November 27, 2020 Initial release
  • August 06, 2021 Price increase: $3.99 -> $4.99