What's New

SMS ile jeton alma eklendi. Artık 5Jeton, 15Jeton ya da 25Jeton yazıp 1150’ye kısa mesaj atarak jeton satın alabilirsiniz.

Oyun grafik kalitesi iyileştirildi.

Oyun başlangıcındaki ücretlendirme hatası giderildi, ve hatalı ücretlenen abonelerimize iadeleri yapıldı.

App Description

Rakibini yen, puanları biriktir, hediyeleri kap!

AveaLig Penaltı ile eğlenceli bir oyun seni bekliyor. Takımını seç, rakibini bul, topu ağlara gönder ve oyunu kazan. Oyunları kazandıkça biriken puanların ile oyun içerisindeki Hediye Al adımından ister mesaj paketleri, ister konuşma paketleri istersen Internet paketleri kazanırsın.

Nasıl oynanır?

Takımını ve takma adını belirledikten sonra, ücretsiz jetonun hesabına yüklenir. Oyunda, ister Avealı başka bir oyuncu ile eşleşebilir, istersen telefona karşı oynayabilirsin. Eşleşmeden sonra sıra ile şut çeker ve kaleye geçersin. Ekranın sağ alt köşesinde, kaleci mi yoksa şutu çeken mi olduğunu görebilirsin.

3 şut ve 3 kurtarışın sonunda, en çok golü atan oyunu kazanır. Her galibiyet sana 3 puan kazandırır her beraberlikte de 1 puan kazanırsın, kazandığın puanlar ile anında sms, dakika veya internet paketi kazanabilirsin.

Üstelik ilk jetonlarınız Avea’dan hediye!

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

AveaLig Penaltı screenshot 1 AveaLig Penaltı screenshot 2 AveaLig Penaltı screenshot 3 AveaLig Penaltı screenshot 4 AveaLig Penaltı screenshot 5

App Changes

  • August 22, 2013 Initial release
  • November 27, 2013 New version 1.1

Other Apps From AVEA ILETISIM HIZMETLERI A.S.

Türk Telekom Online İşlemler Avealig Rehberim Güvende Avea Müzik Türk Telekom Mobil Dergi Tivibu Mobil Bi’ Dünya Fırsat Avea NeNerede Türk Telekom Bulut Türk Telekom Cihaz Danışmanı Avea Seyahat Avea Arabam Avea Etiket Avea Umutlu Yarınlar Türk Telekom Smartband Türk Telekom Mobil Hesap Araç Kontrol Avea Akıllı Motosiklet Türk Telekom e-dergi Türk Telekom Prime Türk Telekom Selfy Türk Telekom Dijital Saha Bimcell Online İşlemler