What's New

Rehberim Güvende’nin yeni arayüzü ile daha kolay ve keyifli bir deneyim sizleri bekliyor.

App Description

Rehberim Güvende ile telefonunuz kaybolsa bile kişileriniz güvende!

Rehberim Güvende, telefonunuzda kayıtlı kişilerin numaralarını, ilgili kişiye ait eposta ve web adresini, aldığınız notları ve rehberinizdeki fotoğraf ve tarihlere kadar detaylı bilgileri tek bir buton ile yedekleyip, ihtiyaç duyduğunuz anda kolaylıkla telefonunuza geri yükleyebildiğiniz ÜCRETSİZ bir uygulamadır.

Hiçbir kayıt, üyelik ya da aktivasyon işlemine ihtiyaç duymadan, otomatik hatırlatma özelliği ile aylık veya haftalık yedekleme yapabilir böylece rehberinizin en güncel yedeğine dilediğiniz anda ulaşabilirsiniz.

Cihazınızın değişmesi ya da kaybolması veya rehberinizin silinmesi durumunda uygulamadan aldığınız rehber yedeğini yeni cihazınıza ya da rehberinize geri yükleyerek rehberinizi istem dışı kayıplardan koruyabilirsiniz.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Rehberim Güvende screenshot 1 Rehberim Güvende screenshot 2

App Changes

  • December 06, 2012 Initial release
  • February 22, 2013 New version 1.1
  • March 08, 2013 New version 1.2
  • September 17, 2013 New version 1.3
  • July 05, 2016 New version 2.0

Other Apps From AVEA ILETISIM HIZMETLERI A.S.

Türk Telekom Online İşlemler Avealig Avea Müzik Türk Telekom Mobil Dergi Tivibu Mobil AveaLig Penaltı Bi’ Dünya Fırsat Avea NeNerede Türk Telekom Bulut Türk Telekom Cihaz Danışmanı Avea Seyahat Avea Arabam Avea Etiket Avea Umutlu Yarınlar Türk Telekom Smartband Türk Telekom Mobil Hesap Araç Kontrol Avea Akıllı Motosiklet Türk Telekom e-dergi Türk Telekom Prime Türk Telekom Selfy Türk Telekom Dijital Saha Bimcell Online İşlemler