What's New

Uusimmassa päivityksessä on tehty parannuksia muistinkäyttöön, sisäänkirjautumisvalikon toimintaan sekä pieniä bugikorjauksia.

App Description

Tämä on Meidän Perheen sähköinen näköisversio. Tämä ohjelma tarvitaan irtonumerojen ostamista ja lukemista varten iPad-lukulaitteella. Ohjelma on ilmainen, sen sisältä löytyvät iPad-lehdet ovat maksullisia. Maksulliset iPad-lehdet sisältävä painetun Meidän Perheen. Uusin numero on saatavilla heti sen ilmestyttyä.

Meidän perhe asuu sopuisasti kaksiossa. Meidän perhe taas viihtyy samassa omakotitalossa mummin ja vaarin kanssa. Meidän perhe viettää kesät asuntoautossa. Meidän perhe puolestaan asuu ympäri Eurooppaa ilman vakituista kotia. Meidän perheitä on paljon ja jokaisella on oma, erityinen tarinansa. Nämä jännittävät tarinat löydät Meidän Perhe -lehdestä. Lisäksi lehti sukeltaa syvälle kasvattamisen maailmaan; se etsii vanhemmuuteen uusia ajatuksia, auttaa ymmärtämään lasta sekä jakaa arjen iloja ja haasteita. Meidän Perhe -lehti elää perheistä, ilosta olla äiti tai isä.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Meidän Perhe screenshot 1 Meidän Perhe screenshot 2 Meidän Perhe screenshot 3 Meidän Perhe screenshot 4

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Meidän Perhe screenshot 5 Meidän Perhe screenshot 6 Meidän Perhe screenshot 7 Meidän Perhe screenshot 8

App Changes

  • June 18, 2014 Initial release
  • October 09, 2015 New version 1.0.352
  • July 13, 2016 New version 2.0.1

Other Apps From Sanoma Magazines Finland Oy

Kodin Kuvalehti Me Naiset Plus Finnmatkat - Kanaria Glorian ruoka&viini Gloria-lehti Pelit Sanaseikkailu Sanapeli (EN) Muistipeli Hyvä Terveys Tiede for iPad Me Naiset -lehti Odotukseni Sanapeli (RU) Cosmopolitan Finland MB Vauva ET-lehti Kyllin hyvä: Lempeämmän elämän käsikirja TopTreenari Rakennuslehti Glorian Koti Sport -lehti Vauvakuume ET Terveys Matkaopas -lehti Gloria Fashion Show