What's New

Uusimmassa päivityksessä on tehty parannuksia muistinkäyttöön, sisäänkirjautumisvalikon toimintaan sekä pieniä bugikorjauksia.

App Description

Cosmopolitanin iPad-versiossa on sama sisältö kuin lehdessä. Lehden jutut on tuotu iPadille parhaalla mahdollisella tavalla ja lukeminen on mahdollista sekä pysty- että vaakaorientaatiossa. Sovellus tukee Retina-näyttöä.

Cosmopolitan on Suomen suosituin nuorten aikuisten naisten lehti. Cosmopolitan tietää, mikä nuoren naisen elämässä on tärkeintä. Monipuolinen sisältö tarjoaa muodin ja kauneuden lisäksi tietoa ihmissuhteista, työelämästä ja opiskelusta, hyvinvoinnista ja ajankohtaisista ilmiöistä. Mikään muu lehti ei tunne miehiä yhtä hyvin - ja mikä parasta, Cosmo kertoo vastakkaisen sukupuolen salaisuudet lukijoilleen. Cosmo osaa viihdyttää ja tietää aina, missä tapahtuu. Cosmopolitan ei ole vain lehti, se on elämänasenne.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Cosmopolitan Finland screenshot 1

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Cosmopolitan Finland screenshot 2 Cosmopolitan Finland screenshot 3 Cosmopolitan Finland screenshot 4 Cosmopolitan Finland screenshot 5

App Changes

  • June 18, 2014 Initial release
  • July 13, 2016 New version 2.0.1

Other Apps From Sanoma Magazines Finland Oy

Kodin Kuvalehti Me Naiset Plus Finnmatkat - Kanaria Glorian ruoka&viini Gloria-lehti Pelit Sanaseikkailu Sanapeli (EN) Muistipeli Hyvä Terveys Tiede for iPad Me Naiset -lehti Odotukseni Sanapeli (RU) MB Meidän Perhe Vauva ET-lehti Kyllin hyvä: Lempeämmän elämän käsikirja TopTreenari Rakennuslehti Glorian Koti Sport -lehti Vauvakuume ET Terveys Matkaopas -lehti Gloria Fashion Show