What's New

This app has been updated by Apple to display the Apple Watch app icon.

Frissítés

App Description

Balatonfüred, minden, ami Balaton névvel kulturális-turisztikai útikalauzként használható modern alkalmazást készített a város.
Összesen 130 nevezetességet, intézményt, vendéglátóhelyet, turisztikai látványosságot és szolgáltatást mutat be ez a modernkori bedekker. A térségben elsőként egy tágabb balatoni kínálatot is nyújt. Több száz fénykép, köztük archív felvételek illetve tucatnyi videó és hangfelvétel illusztrálja a város kínálatát. Műemlékek, strandok, szórakozóhelyek, borászatok és programok egy helyen.
A nevezetességeket, vendéglátóhelyeket megnézhetjük térképen, és útvonalat tervezhetünk hozzájuk. Kereshetünk szállást, válogathatunk a sport és szabadidős tevékenységek között, kiválaszthatjuk kedvenc kávézónkat, éttermünket, vagy egyszerűen csak tájékozódhatunk a város kínálatában. Egy kattintással olvashatjuk a város legfrissebb híreit (Facebook), megnézhetjük a legújabb fényképeket, videókat illetve az aktuális programokat.
A várost bemutató, folyamatosan bővülő alkalmazás ingyen letölthető!

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Balatonfüred screenshot 1 Balatonfüred screenshot 2 Balatonfüred screenshot 3 Balatonfüred screenshot 4 Balatonfüred screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Balatonfüred screenshot 6 Balatonfüred screenshot 7 Balatonfüred screenshot 8 Balatonfüred screenshot 9

App Changes

  • May 18, 2012 Initial release
  • August 07, 2012 New version 1.1
  • March 15, 2013 New version 1.2
  • April 02, 2013 New version 1.3
  • June 14, 2019 New version 2.0