What's New

- design changes

App Description

Mobilná aplikácia pre konferenciu MobCon.

Po minuloročnom úspešnom štarte konferencie MobCon sa 27.5.2016 na Fakulte Informatiky a Informačných technológií v Bratislave uskutoční druhý ročník tejto konferencie zameranej na vývojárov, dizajnérov a startupy.

Cieľom MobCon je vytvoriť priestor na networking a poskytnúť najnovšie informácie pre vývojárov, dizajnérov a startupy zo sveta mobilných aplikácií tak, aby im dokázali skutočne pomôcť pri tvorbe ich produktov a služieb.

Koncept MobCon je výnimočný obsahovo a štruktúrovo aj tým, že spája vzdelanie so zábavou. Keďže sa radi hráme, odľahčíme informáciami nabitú atmosféru MobCon krátkymi vtipnými prednáškami a inšpiráciami, lifestylovými prednáškami a afterparty zameranou na networking.

Táto aplikácia ponúka kompletný program s možnosťou pripomienok, zoznam spíkrov a ich bio a prehľad ľudí ktorí sa zúčastnia na konferencii.

Tešíme sa na vás!

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

MobCon SK screenshot 1 MobCon SK screenshot 2 MobCon SK screenshot 3

App Changes

  • May 27, 2015 Initial release
  • July 06, 2016 New version 2.0.1

Other Apps From eGlu s.r.o.

iTaxi Slovakia Stretch Exercises Taxi Guru Premium Pizza Mizza BBSK chilli beat noviny.sk SIAF 2013 Slovakia boogie eSprávca Lutron QS Betit - Guess the Ice Hockey Championship results Domi Stickers