What's New

*Lisans Puan Hesaplama hatası düzeltildi.
*Hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler yapıldı.

App Description

Kpss Puanınız Cebinize Geldi!

Milyonlarca kişinin girdiği KPSS sınavı için en kaç doğrunun kaç puan getirdiğini bilmek sizi bir adım ileriye götürecektir. Hangi bölümün kaç puan getirdiğini bilirseniz o bölüme verdiğiniz ağırlık daha fazla olacaktır.
Uygulamada Ortaöğretim (Lise), Önlisans ve Lisans öğrencileri için ayrı ayrı hesaplama bölümleri bulunmaktadır.

Önemli Not: Uygulama verileri 2010 yılına göre hesaplanmıştır. Bu nedende 2014 Kpss sınavı ile karşılaştırıldığında tutarsızlıklar olabilir. Bunu sebebi 2014 yılında sınavın 2010 yılındaki sınava göre daha zor veya kolay olmasıdır. 2014 Kpss sınavının istatistiklerini ÖSYM kurumuna dilekçe yazarak istedik. Henüz dilekçemize cevap gelmediği için 2010 verilerini kullandık. ÖSYM bize cevap olarak istediğimiz verileri gönderirse en kısa sürede güncelleme yapacağız. Eğer aramızda uygulamayı kullanan kullanıcılarımızdan 2014 yılı istatistiklerini hesaplayabilen varsa bize uygulama içerisindeki Geri Bildirim Gönder aracılığıyla gönderebilirler. Gerekli değişikler yapılacaktır. Lütfen uygulamamıza oy verirken bunu göz önüne alınız.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Kpss Puan Hesaplama ( Lisans, Önlisans ve Ortaöğretim ) screenshot 1 Kpss Puan Hesaplama ( Lisans, Önlisans ve Ortaöğretim ) screenshot 2 Kpss Puan Hesaplama ( Lisans, Önlisans ve Ortaöğretim ) screenshot 3 Kpss Puan Hesaplama ( Lisans, Önlisans ve Ortaöğretim ) screenshot 4 Kpss Puan Hesaplama ( Lisans, Önlisans ve Ortaöğretim ) screenshot 5

App Changes

  • March 01, 2015 Initial release
  • April 14, 2015 New version 1.0.1