App Description

Er du danmarks næste NorM Star? NorM Records søger ny artist på deres pladeselskab. Deltag i Norm Records konkurrence her i appen og vind et samarbejde, et covershoot og en musikvideo.

For at finde dette nye talent, så har vi lanceret denne konkurrence i samarbejde med Vi Unge. For at deltage i konkurrencen, så skal vi have jer til at indspille, en af vores 3 sange:

Hvis Du Tør, Fuld Af Krudt eller Jeg Er.

Det kan man gøre her i appen, eller på http://normstars.dk.

Hvis vi så synes at det er dig der skal være den næste NorM Star, så vinder du et samarbejde med os og det hold vi har i ryggen. Det indebærer bl.a. en singleproduktion lavet i et sejt studie, en musikvideo og et covershoot og vi skræddersyer et forløb som passer til lige præcis dig.

Vi glæder os til at se din opførelse.
Held og lykke !!

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

NorM Stars - Bliv danmarks næste popstjerne screenshot 1 NorM Stars - Bliv danmarks næste popstjerne screenshot 2 NorM Stars - Bliv danmarks næste popstjerne screenshot 3 NorM Stars - Bliv danmarks næste popstjerne screenshot 4

iPad Screenshots

(click to enlarge)

NorM Stars - Bliv danmarks næste popstjerne screenshot 5 NorM Stars - Bliv danmarks næste popstjerne screenshot 6 NorM Stars - Bliv danmarks næste popstjerne screenshot 7 NorM Stars - Bliv danmarks næste popstjerne screenshot 8

App Changes

  • February 11, 2015 Initial release

Other Apps From Rasmus Porsager

QuickMailer Type Nine - T9 Keyboard