App Description

INTERNET bağlantısı OLMADAN deneme sınavı çözmeye başlayın.
YGS sınavına hazırlanan öğrenciler için vazgeçilmez bir uygulama.

YGS'ye çok az bir zaman kaldı. YGS'ye hazırlanan adaylar için şüphesiz ki en önemli nokta, gerçek bir sınav deneyimini sınava girmeden yaşayabilmek.

Uygulamayı kullanarak rakiplerinden bir adım öne çıkmak artık çok kolay. Soru çözdükçe eksik olduğun alanları keşfet ve kendini geliştir. Anlık olarak çözemediğin soruların doğru yanıtlarını öğren. Deneme sınavlarını ne kadar zamanda çözebildiğini gör ve kendini geliştir.

YGS Türkçe testi, 40 sorunun sorulduğu ve yorum sorularının ağırlıkta olduğu bir test. Bilgi soruları testin yaklaşık olarak % 25′ini, yorum soruları ise % 75'ini oluşturuyor.

Gerçek YGS Türkçe sorularından hazırlanan, 6 farklı denemenin her birini 40 dakikada çözerek, gerçek bir sınav deneyimi yaşamaya hazır mısınız?

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Sınavlara Hazırlık : YGS Türkçe screenshot 1 Sınavlara Hazırlık : YGS Türkçe screenshot 2 Sınavlara Hazırlık : YGS Türkçe screenshot 3 Sınavlara Hazırlık : YGS Türkçe screenshot 4 Sınavlara Hazırlık : YGS Türkçe screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Sınavlara Hazırlık : YGS Türkçe screenshot 6 Sınavlara Hazırlık : YGS Türkçe screenshot 7 Sınavlara Hazırlık : YGS Türkçe screenshot 8 Sınavlara Hazırlık : YGS Türkçe screenshot 9 Sınavlara Hazırlık : YGS Türkçe screenshot 10

App Changes

  • February 06, 2015 Initial release
  • February 25, 2015 Price increase: FREE! -> $0.99
  • March 12, 2016 Price increase: $0.99 -> $2.99
  • March 20, 2016 Price decrease: $2.99 -> $0.99