App Description

Masalların büyüleyici dünyası artık telefon ve tabletlerinizde!

Masallar Masallar uygulaması, çocukların hayal dünyalarında canlanacak en özel hikayeleri sunuyor. Kültürümüze yer edinmiş sesli masalları dinleyerek, çocuğunuzun telefonla geçen zamanını değerli bir hale getirebilirsiniz. İnteraktif ve sesli masalların dışında uygulamada yer alan eğitici kartlar ise çocuk gelişimi açısından uygulamamızın diğer bir artısı.

Sesli masalların yanında interaktif masalları da bulabileceğiniz Masallar Masallar uygulamasında, her biri farklı bir öyküyü barındıran, farklı yankılar uyandıracak birçok masalla dinleyenler arasında bir bağ oluşturuluyor.

Dinlemeyi seven herkes için çok keyifli, çok dokunaklı masalların yer aldığı Masallar Masallar uygulamasında yer alan oyunlar ile eğlenceye giriş bileti alabilir, matematik oyunu ile çocuğunuzun eğitimine katkıda bulunabilirsiniz.

Anahtar kelimeler: çocuklara masallar, hikayeler, sesli masallar, sesli masal, bulmaca oyunu, matematik oyunu.

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Masallar Masallar HD screenshot 1 Masallar Masallar HD screenshot 2 Masallar Masallar HD screenshot 3 Masallar Masallar HD screenshot 4 Masallar Masallar HD screenshot 5

App Changes

  • January 28, 2015 Initial release

Other Apps From Alt Uzay

Flap Flap Nyan Masal: Minik Fare ikibinkırksekiz FanOtic The Wordjack Turkogram Masallar Masallar Ottoman Dungeons: Sultan's Treasure