App Description

Når Tambar og Gurine er på butikken for å handle, raser hyllene sammen, og det ser ut som det skjer helt av seg selv! Det viser seg at en usynlig fjøsnisse står bak.

Tobias fjøsnisse har sovet under jorda i mange år, for bondegården der han ryddet og ordnet – der han fikk grøt på julaften! – er borte og erstattet av høye bygg og butikker. Tobias liker ikke å være arbeidsløs. For hva er en fjøsnisse når ingen har bruk for han lenger? Troll og fjøsnisser har alltid vært greie mot hverandre. Klarer Tambar og Gurine å klekke ut en plan for Tobias Fjøsnisse?

Den åttende boka om trollet Tambar er skrevet og lest inn av Tor Åge Bringsværd. Lisa Aisato står nok en gang for illustrasjonene.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Tambar får en ny venn screenshot 1 Tambar får en ny venn screenshot 2 Tambar får en ny venn screenshot 3 Tambar får en ny venn screenshot 4 Tambar får en ny venn screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Tambar får en ny venn screenshot 6 Tambar får en ny venn screenshot 7 Tambar får en ny venn screenshot 8 Tambar får en ny venn screenshot 9 Tambar får en ny venn screenshot 10

App Changes

  • June 24, 2015 Initial release