What's New

Tilpasninger til iphone 6 plus

App Description

* Kåret til Årets vakreste digitale bok på "Årets vakreste bøker" 2013.

"Endelig en skikkelig barnebokapp!" skriver Dagbladet 09/04 2013, "Her er fine, detaljerte illustrasjoner og masse humor. Men appen har mer å by på enn en papirbok. Oppslagene er uvanlig varierte og dynamiske, med tekst som popper opp på ulike steder ettersom den blir lest, illustrasjoner som flytter på seg, eller som trer fram i takt med fortellingen, og mye animasjon. (...) Så ambisiøse og gjennomførte barnebokapper som denne vokser ikke på trær."

---------

Kubbe og bestemor er ute på tur, da Kubbe plutselig oppdager sin egen skygge. Etter å ha kommet over den første fortvilelsen over dette, forklarer Bestemor ham om skygger og skyggeteater, og Kubbe bestemmer seg for å sette opp en skyggeteaterforestilling i skogen.

I denne digitale barneboka er det både interaktivitet og animasjoner, musikk og en historie som barna blir glad i. Hvis noe i boka blinker eller beveger seg, kan barna trykke på det og se hva som skjer.

Kubbe-figuren har gått sin seiersgang internasjonalt, og historien er blant annet utgitt i Frankrike, Japan og KIna.

Forfatter og illustratør er Åshild Kanstad Johnsen.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Kubbe lager skyggeteater screenshot 1 Kubbe lager skyggeteater screenshot 2 Kubbe lager skyggeteater screenshot 3 Kubbe lager skyggeteater screenshot 4 Kubbe lager skyggeteater screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Kubbe lager skyggeteater screenshot 6 Kubbe lager skyggeteater screenshot 7 Kubbe lager skyggeteater screenshot 8 Kubbe lager skyggeteater screenshot 9

App Changes

  • August 17, 2016 Initial release