What's New

• Opravy chyb a optimalizace aplikace

App Description

Recenze, hodnocení, srovnávací testy i crash testy, novinky, bazar, servis, redakční videa a profesionální recenze vám přináší aplikace Auto.cz.

Aplikace nabízí komunitní část Moje.auto.cz! Vytvořte profil svého auta nebo aktualizujte existující. Nahrávejte fotky přímo z mobilu, hodnoťte, recenzujte a komentujte svůj vůz i tisíce reálných aut ostatních čtenářů. Prohlížejte žebříčky, sledujte aktualizace a podělte se o svoje zkušenosti. Seznamte se s největší automobilovou komunitou v ČR a na Slovensku.

V aplikaci samozřejmě stále najdete novinky, plnohodnotné diskuse, rozsáhlé fotogalerie, videa a upozornění na nové články. Aplikace je zcela zdarma.

Dočtete se vše o značkách Abarth, Acura, Alfa Romeo, Alpina, Aston Martin, Audi, Avia, Bentley, BMW, Bugatti, Buick, Cadillac, Caterham, Chevrolet, Chrysler, Citroën, Dacia, Daewoo, DAF, Daihatsu, Dodge, Ferrari, Fiat, Fisker, Ford, Geely, Honda, Hummer, Hyundai, Infiniti, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, KTM, Lada, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Lincoln, Lotus, MAN, Maserati, Maybach, Mazda, McLaren, Mercedes-Benz, MG, Mini, Mitsubishi, Morgan, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rolls Royce, Rover, Saab, Scania, Seat, Smart, Spyker, SsangYong, Subaru, Suzuki, Škoda, Tatra, Tesla, Toyota, Volkswagen, Volvo, Zetor*

* Názvy značek mohou být registrovanými ochrannými známkami jednotlivých automobilek.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Auto.cz screenshot 1 Auto.cz screenshot 2 Auto.cz screenshot 3 Auto.cz screenshot 4

App Changes

  • March 06, 2015 Initial release
  • June 14, 2019 New version 2.1.0
  • December 24, 2019 New version 2.1.1
  • January 13, 2020 New version 2.1.2
  • October 22, 2020 New version 2.1.3