What's New

- Bugfix waardoor de game crashte na week 4.
- Bugfix waardoor je na dag 1 al het einde te zien kreeg.

App Description

Luts & de Mispissers is een serious game ter ondersteuning van het blaastrainingsprogramma van het Wilhelmina Kinderziekenhuis.
Het is ontwikkeld voor kinderen vanaf 6 jaar met functionele incontinentie. De intensieve training wordt dankzij Luts makkelijker en leuker om vol te houden. Met Luts leer je spelenderwijs te plassen als een pro!

Hoe werkt het?
Wil je de game spelen? Dan moet je trainen. Wil je winnen? Dan moet je harder trainen!

1. Trainen: trainen en oefenen doe je in de praktijk. Hou dagelijks bij hoe vaak je nat of droog bent geweest en hoe vaak je hebt hebt geplast. Trainingsresultaten vul je in de game in en worden input voor de game.

2. Spelen: ga op een epische reis met Luts. Luts neemt je mee door een land geteisterd door Evil Luts en zijn bende van lekkende monsters, die helemaal niet willen dat kinderen beter worden. Hij heeft zelfs de briljante prinses dokter Mina gekidnapt, zodat ze niemand beter kan maken. Jij wil dat natuurlijk wel! Hoe beter je traint, hoe beter je ze kan verslaan. En gelukkig kan Mina je via de Luts-phone tips geven over hoe je moet trainen. Tijdens de game word je continu beloond met nieuwe werelden, monsters, trofeeën en upgrades in de shop.

3. Harder trainen: door nog harder te oefenen en alle tips uit de game in de praktijk te brengen, word je steeds beter. Je leert hoe, hoe vaak en wanneer je moet plassen en kunt daarbij zelf je voortgang bijhouden.

4. Winnen! Breng je het spel tot een goed einde? Lukt het je om Mina te bevrijden? Dan heb je ook jezelf overwonnen! Met als ultieme beloning…plassen als een pro!

Iedereen die de training volgt bij WKZ en een activatiecode heeft gekregen van het incontinentieteam kan nu de game gratis spelen.

Voor meer informatie:
www.monkeybizniz.com/seriousgame/luts
[email protected]

Van de makers van Letterprins, winnaar van de Nationale Alfabetiseringsprijs, Het Spel van de Gouden Eeuw, genomineerd voor de Dutch Game Awards in de categorie Best Applied Game Design, en De Wereld van Verschil, genomineerd voor de Cinekid New Media Award.

Het incontinentieteam in het Wilhelmina Kinderziekenhuis Utrecht (WKZ) heeft een lange geschiedenis (30 jaar) op het gebied van behandeling en training van kinderen met blaasfunctiestoornissen (urotherapie). Nationaal en internationaal hebben zij een voortrekkersrol en staan zij bekend als Europees expertisecentrum.

iPad Screenshots

(click to enlarge)

LUTS screenshot 1 LUTS screenshot 2 LUTS screenshot 3 LUTS screenshot 4

App Changes

  • August 17, 2014 Initial release
  • January 06, 2015 New version 0.9.1
  • February 20, 2015 New version 0.9.2
  • March 17, 2015 New version 0.9.3

Other Apps From Monkeybizniz

The Game of the Golden Age Brighten Up Poke-a-Santa Prik! LUTS Uro App The Game of the Golden Age Luts Plas Academie