What's New

iOS8 bug fix

App Description

‘Evrensel’i bayide bulamıyorum’, ‘Yurt dışında yaşadığım için basılı gazeteyi göremiyorum’ ya da ‘Evrensel’i İnternetten okuyorum ama çorbada benim de tuzum bulunsun’ diyorsanız Evrensel E­gazeteye abone olabilir; Evrensel'i ne zaman, nerede isterseniz okuyabilirsiniz.
Android telefon ve tabletleriniz, iPad ya da iPhone cihazlarınız ile dünyanın neredesinde olursanız olun Evrensel'iniz her sabah size ulaşacak.
Evrensel E­gazete uygulaması ile, günlük gazetenin yanı sıra Pazar, Ekmek ve Gül, Genç Hayat eklerine de bir dokunuşla ulaşabileceksiniz.
Telefon ya da tabletinize indirdiğiniz uygulama ile 3G bağlantısı veya WiFi üzerinden e­gazeteyi indirdikten sonra, İnternet bağlantısına gerek duymadan istediğiniz zaman okuyabilirsiniz.
E­gazetenizi indirirken Wi­Fi bağlantısı kullanmanızı öneririz. GSM hattı kullanıldığı taktirde operatörünüz, tarifenize göre ücretlendirme yapabilir. Gazetenin ortalama boyutu 5 MB kadardır.
Aylık 20.99 TL ödeyerek, Evrensel e­gazeteye hemen abone olabilirsiniz. Abonelik için zaman ve mekan sınırlaması yoktur. Aboneliğiniz, bir ay sonunda otomatik olarak yenilenecektir.
Aboneliğinizi iptal etmek istiyorsanız, sürenin dolmasından en geç 24 saat önce Google Play ya da Apple Store üzerinden iptal talimatı vermeniz yeterlidir.

Bu uygulama içinde dergi aboneliği satınalma olanağı sunulmaktadır.

Aylık abonelik – 20,99 TL (iptal edilmediği sürece her ay alınır)

Aboneliğiniz, dönem sonundan en az 24 saat önce kapatılmadığı takdirde, otomatik olarak yenilenecektir.
Hesap ayarlarında abonelik tercihlerinizi değiştirmesiğiniz takdirde,dönem sonundan önceki 24 saat içinde, iTunes hesabınıza işlenecektir.
Aboneliklerinizi, hesap ayarları bölümünden değiştirebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz döneme ait sayıya dair satınalmanın iptali mümkün değildir.

Gizlilik Koşulları için http://journals.sbfstealth.com/privacy-policy-tr/

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Evrensel E-Gazete screenshot 1 Evrensel E-Gazete screenshot 2 Evrensel E-Gazete screenshot 3

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Evrensel E-Gazete screenshot 4 Evrensel E-Gazete screenshot 5 Evrensel E-Gazete screenshot 6

App Changes

  • August 05, 2014 Initial release
  • October 08, 2014 New version 1.0.1