App Description

VARLIK NE İÇİN ÇIKIYOR?
Memlekette bir tek hakiki san'at mecmuası yok. İnkılâbın, her sahada, yokluktan varlıklar yaratmak işine girişmiş olduğu bir devirde acısı hissedilen bu boşluğu doldurmak, duyulan bir ihtiyaca cevap vermek gayesiyledir ki VARLIK çıkıyor.
VARLIK NE İÇİN ÇIKIYOR?
VARLIK, Cumhuriyeti en büyüğümüzden emanet alan bir Türk gençliğinin, yaratıcı bir İnkılâp neslinin sanat sahasında da var olduğunu göstermek ve onun için çalışmak istiyor.
Lüzumundan çok ağır yazılarla okuyucularımızı yormaktan çekineceğiz. Sanatın allâmeliğinden fazla kendisini vermeye çalışacağız. Faydasız, kötü, zaif ve hasta yazılar sayfalarımızda yer bulmayacaktır.
Telif yazılara daima en fazla yer ayırmakla beraber garbin şaheserlerini ve edebî hareketlerini okuyucularımıza tanıtacağız. Ve gözlerimizi, şimdiye kadar yapıldığı gibi yalnız Fransa'ya çevirmeyeceğiz, bütün garp dillerinden ve edebiyatlarından sırası ile eserler neşredeceğiz.
VARLIK, yardımlarını temin ettiği yazı arkadaşlarından mümkün olduğu kadar öz Türkçe yazmalarını rica etmiştir. Dil hareketleri için yazılacak yazılara da daima sayfalarını açık tutarak, dil özleşmesi işinde yararlı bir varlık göstermek istiyor.
VARLIK, okuyucu avlamak için bilmeceler, merakı tahrik edici yazılar usulüne müracaat etmeyecektir. Bir mecmuadan bütün bekledikleri bunlardan ibaret olanlar varsın okuyucularımız arasından eksik olsun, yeter ki biz, inandığımız ve bağlandığımız memleket davasına en küçük bir hizmette bulunmuş olalım.
VARLIĞIN bir de iddiası vardır: Mecmuamız Türk edebiyatının bugün en olgun ve erişkin devresinde olduğunu neşredeceği eserlerle ispat edecektir.
15 Temmuz 1933

Bu uygulama içinde dergi aboneliği satınalma olanağı sunulmaktadır.

Aylık abonelik – 14,99 TL (iptal edilmediği sürece her ay alınır)

Aboneliğiniz, dönem sonundan en az 24 saat önce kapatılmadığı takdirde, otomatik olarak yenilenecektir.
Hesap ayarlarında abonelik tercihlerinizi değiştirmesiğiniz takdirde,dönem sonundan önceki 24 saat içinde, iTunes hesabınıza işlenecektir.
Aboneliklerinizi, hesap ayarları bölümünden değiştirebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz döneme ait sayıya dair satınalmanın iptali mümkün değildir.

Gizlilik Koşulları için http://journals.sbfstealth.com/privacy-policy-tr/

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Varlık Dergisi screenshot 1 Varlık Dergisi screenshot 2 Varlık Dergisi screenshot 3 Varlık Dergisi screenshot 4

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Varlık Dergisi screenshot 5 Varlık Dergisi screenshot 6 Varlık Dergisi screenshot 7 Varlık Dergisi screenshot 8

App Changes

  • June 09, 2014 Initial release