App Description

Edenland este locul in care te poti relaxa, distra si experimenta senzatii tari impreuna cu prietenii si familia! Aici gasesti cel mai sigur parc de aventura din Romania! Cele 10 trasee in copaci dispun de un sistem de securitate unic in Romania (linia vietii) asta deoarece siguranta dumneavoastra este cea mai importanta pentru noi!
Edenland lucreaza si la alte proiecte interesante! Te asteptam sa ne faci o vizita! Suntem la numai 25 de km de centrul Bucurestiului, pe Str. Cantonului, in Balotesti!
Tot aici te poti relaxa in aer liber la o plimbare cu bicicleta prin padure sau poti experimenta senzatii tari sarind in gol de la 15m, in deplina siguranta, bineinteles! Proiectul nostru include o alta noutate pentru Romania – casutele in copaci, total functionale, in care te poti caza si petrece cele mai linistite si placute nopti.

EDENLAND are trasee speciale atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari! Copilasii au propriul lor loc de joaca in parc, in care se vor distra de minune! Cei mai curajosi pot incerca traseele cu dificultate minima, speciale pentru copiii cu varsta de peste 4 ani.

- Locatie Edenland Parc
- Card Membru
- Rezervari PaintBall
- Activitati
- Galerie Foto
- Tarife activitati
- Social Media

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Edenland screenshot 1 Edenland screenshot 2 Edenland screenshot 3 Edenland screenshot 4 Edenland screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Edenland screenshot 6 Edenland screenshot 7 Edenland screenshot 8 Edenland screenshot 9 Edenland screenshot 10

App Changes

  • June 15, 2014 Initial release