What's New

iOS 9 support

App Description

Met de complete Roermond City App valt er nóg meer te beleven in Roermond. Download hem daarom nog vandaag, zodat u bij uw volgende bezoek alles bij de hand hebt.

De Roermond City App maakt shoppen in de binnenstad, het Designer Outlet Centre en de andere winkelcentra nog leuker. U vindt de weg naar hotels, cafés en restaurants. Maar er is nog veel meer te zien en te doen met de app: musea, film & theater, rondleidingen, ontspanning en watersport.

In de agenda vindt u een overzicht van de actuele evenementen in Roermond. Kunt u niet kiezen? Schud dan uw telefoon en de app stelt een evenement aan u voor!

De app bevat praktische informatie die u nodig kunt hebben bij een bezoek aan Roermond zoals de bereikbaarheid van hulpdiensten, de gemeente en VVV Midden-Limburg.

Roermond is op alle manieren uitstekend bereikbaar. In de app vindt u informatie over parkeren, de bereikbaarheid met het openbaar vervoer en de bereikbaarheid over het water.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Roermond City App screenshot 1 Roermond City App screenshot 2 Roermond City App screenshot 3 Roermond City App screenshot 4 Roermond City App screenshot 5

App Changes

  • June 16, 2014 Initial release
  • March 28, 2015 New version 1.5.0
  • June 26, 2015 New version 1.6.0
  • October 11, 2015 New version 1.7.0

Other Apps From Ketjapp B.V.

Arlis Retail Support Appsperge DK Monitor Bezorgkoning Jan Linders Riley and Co Stempel-App GSM-PRO Weir Minerals Sales VOCO-GSM Loven Services Levanto Foto App Lean Pocket Coach 2.0 Delfstoffen Limburg