What's New

Deze app is door Apple bijgewerkt voor gebruik van het nieuwste ondertekeningscertificaat van Apple.

In deze design app blikken we niet terug of vooruit, maar schetsen we een beeld over hoe de designwereld er vandaag uitziet. De Biënnale Interieur Kortrijk, het meubelevenement van het jaar, is het uitgangspunt. Maar daarnaast willen we u ook prikkelen om zelf uw mening te vormen over al het moois dat design te bieden heeft.

Deze app werd niet ontworpen voor architecten of experten, maar voor mensen die met intense nieuwsgierigheid op zoek zijn naar inspiratie voor hun interieur. Zie deze app als een leidraad, u vindt er zeker enkele tips die u zullen bevallen. Probeer, ontdek, droom en… geniet.

App Description

Van 17 tot 26 oktober baadt de stad Kortrijk in het licht van design. Deze Design App neemt u mee op sleeptouw in de stad en laat u ook kennismaken met designboeken-en tentoonstellingen. Ook Designer van het jaar Marina Bautier mag niet ontbreken.

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Special Design - Knack Weekend screenshot 1 Special Design - Knack Weekend screenshot 2 Special Design - Knack Weekend screenshot 3 Special Design - Knack Weekend screenshot 4 Special Design - Knack Weekend screenshot 5

App Changes

  • October 18, 2014 Initial release