What's New

- Spraak ondersteuning! Laat u voorlezen terwijl u van de stad geniet.
- Aangepaste route Jeroen Boschjaar. U loopt langs De Kleine Winst, waar de beroemde schilder Jeroen Bosch gewoond heeft. En de route is aangepast zodat u door de Tuin der Lusten kunt wandelen.
- Verbeterde routebeschrijving

App Description

Welkom in ‘s-Hertogenbosch! De stad die iedereen kent van de Sint Jan, Jeroen Bosch en de Bossche Bol. Maar de stad heeft meer te bieden want ze kent een rijk verleden; gesticht in een tijd waarin Amsterdam, Rotterdam en Den Haag nog niet bestonden was 's-Hertogenbosch ooit de tweede stad van Nederland.

Met deze wandelroute komt u alles te weten over de Brabantse hoofdstad en haar bewogen geschiedenis en bezoekt u alle hotspots!

Wist u bijvoorbeeld dat 's-Hertogenbosch onder meer in handen is geweest van de hertogen van Brabant, Bourgondiers, Habsburgers, Spanjaarden en Fransen? ’s-Hertogenbosch of Den Bosch zoals de meesten haar kennen, is altijd zeer gewild geweest vanwege de strategische ligging, op de grens tussen het katholieke zuiden en het protestantse noorden.

Tegenwoordig is het een rustige en aangename stad die haar bezoekers graag ziet komen.

In 2016 is het 500 jaar geleden dat Jeroen Bosch is overleden. 's-Hertogenbosch viert het leven en werk van haar wereldberoemde schilder; het hele jaar door zullen er in de stad en daaromheen activiteiten plaatsvinden die in het teken staan van Jeroen Bosch.

Deze stadswandeling leidt u onder andere langs het standbeeld van Jeroen Bosch, zijn huis op de Markt en de Tuin der Lusten en nog vele andere hoogtepunten van de stad.

Wij wensen u veel plezier!

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Where2App 's-Hertogenbosch screenshot 1 Where2App 's-Hertogenbosch screenshot 2 Where2App 's-Hertogenbosch screenshot 3 Where2App 's-Hertogenbosch screenshot 4 Where2App 's-Hertogenbosch screenshot 5

App Changes

  • February 17, 2015 Initial release
  • May 04, 2015 Price increase: $0.99 -> $4.99
  • July 10, 2016 New version 1.4
  • November 06, 2016 Price decrease: $4.99 -> $0.99
  • November 20, 2016 Price increase: $0.99 -> $4.99

Other Apps From Martijn van Gilst

Sync4G Pro Van Voorden Sync4G Lite WakeUp Online Timeflies 2