What's New

- Gyártói és kereskedői promóciók elérhetőségének és mentésének biztosítása
- Facebook kapcsolat javítása
- Egyéb, kisebb hibák javítása

App Description

A SafeBrand egy univerzális mobil alkalmazás – beépített vonalkód-olvasó szoftverrel - amely hozzáférést biztosít a gyártók és márkatulajdonosok által jóváhagyott hiteles és teljes körű termékinformációkhoz. A folyamatosan bővülő termékadatbázisnak köszönhetően nap, mint nap újabb és újabb termékről tudhat meg a többet az igényes és körültekintő fogyasztó.

Kedvenc termékével kapcsolatos promóciókra kíváncsi? Csak olvassa le az alkalmazással a vonalkódját és amennyiben a gyártó elérhetővé tette adatbázisunkban, máris hozzáférhetővé válnak az Ön számára az éppen aktuális akciók, promóciók.

Tudatos fogyasztó? Érdekli a termék összetétele, eredete vagy egyéb kiegészítő információk? Olvassa le a termék vonalkódját és tudjon meg többet, mielőtt dönt a megvásárlásáról.

QR kódot lát a csomagoláson vagy névjegykártyán? Nem gond!
Az alkalmazás bármilyen, a hétköznapi életben előforduló vonalkód típust olvas, a terméken jellemzően eredendően megtalálható hagyományos EAN / GS1 típusú lineáris vonalkódokat és a leginkább marketing céllal feltüntetett kétdimenziós QR kódokat egyaránt.

A SafeBrand alkalmazást használva biztosan nem marad vonalkód olvasatlanul! Csak indítsa el az alkalmazást és telefonjával máris eléri a gyártók által közvetlenül biztosított és ellenőrzött termékinformációkat.

Ossza meg, ajánlja kedvenc termékeit ismerőseinek az integrált Facebook és Twitter kapcsolaton keresztül!

Minimális rendszerkövetelmény: OS 5.0 +

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

SafeBrand: Vonalkód és QR kód olvasó screenshot 1 SafeBrand: Vonalkód és QR kód olvasó screenshot 2 SafeBrand: Vonalkód és QR kód olvasó screenshot 3 SafeBrand: Vonalkód és QR kód olvasó screenshot 4 SafeBrand: Vonalkód és QR kód olvasó screenshot 5

App Changes

  • June 07, 2014 Initial release

Other Apps From Scanbuy Inc

ScanLife PowerShopper Code Scanner by ScanLife Leitor Vivo: Leitor QR Codes e Códigos de Barras UPC SmartLabel by Unilever dcoupon manager