What's New

- Ažurirano na novu verziju JustPublish.it
- Manji bugfixevi

App Description

Što život čini sretnim? Različitim ljudima to su često različite stvari, koje se svakim danom mijenjaju kako se mijenjaju i naše želje. No imamo li zdravlje, njegujemo li unutarnju ljepotu, pokušavamo li naći ravnotežu između izvanjskog i unutarnjeg, između materijalnog i duhovnog, vodimo li računa o mentalnoj higijeni, jednako kao o onoj tjelesnoj, znamo li odvojiti vrijeme za sebe i opustiti se – život će svakome od nas biti sretniji. I upravo je to cilj Sense, magazina za sretniji život. Naša je zadaća inspirirati vas da učinite svoj život sretnijim i smislenijim. Katkad su dovoljni i sasvim mali koraci da bismo se okrenuli toliko željenoj promjeni. Sensa vam otkriva kako to učiniti, a na vama je konačna odluka o tome hoćete li krenuti u avanturu. Iz broja u broj donosimo vam teme o zdravijem životnom stilu, koji uključuje ekologiju, prirodnu medicinu, kvalitetnu prehranu, tjelovježbu, načine borbe protiv stresa i ispunjenje naših duhovnih potreba, te vas pozivamo da se u ovom brzom i neumoljivom svijetu okrenete sebi. Štoviše, u svakom vam broju donosimo i stvarna iskustva žena kojima je to uspjelo.

Digitalna izdanja možete kupiti na sljedeći način:
- pojedinačno izdanje za $3.99
- pretplatom od 3 mjeseca za $10.99, automatski obnovljiva dok se ne otkaže
- pretplatom od 6 mjeseci za $21.99, automatski obnovljiva dok se ne otkaže
- pretplatom od 12 mjeseci za $39.99, automatski obnovljiva dok se ne otkaže

Želite li isključiti automatsku obnovu pretplate, pristupite postavkama svojeg računa nakon kupnje. Trenutačnu pretplatu nećete moći otkazati tijekom trajanja aktivne pretplate.

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Sensa Magazin screenshot 1 Sensa Magazin screenshot 2 Sensa Magazin screenshot 3 Sensa Magazin screenshot 4

App Changes

  • June 11, 2014 Initial release

Other Apps From Adria Media Zagreb D.O.O.

Klik Magazin Cosmopolitan Hr Cosmopolitan for iPad Story Hr Magazin Lisa Magazin Story HR for iPad Story Hr Moj lijepi vrt Magazin National Geographic Hrvatska Magazin Men's Health Hr Magazin Elle Hr Magazin Čarolija okusa Magazin Cosmopolitan Hrvatska Magazin Vjenčanja Magazin StoryBook Moj stan Magazin