What's New

Model bilgileri ve arayüz güncellendi.
İkinci El araçlar ile ilgili düzenlemeler yapıldı.
Hatalar giderildi ve basit iyileştirmeler yapıldı.

App Description

This Application language is only TURKISH.
Uygulamanın dili Türkçe'dir.


BMW Rehber uygulaması ile Türkiye'de Borusan Otomotiv tarafından satışa sunulan modelleri inceleyebilir, teknik detaylarına ve fotoğraf galerine bakabilir, renk seçeneklerini görebilirsiniz. Uygulama içerisinde yer alan Servis ve Satış noktalarını harita üzerinden bularak Haritalar uygulaması aracılığı ile yol tarifi başlatabilirsiniz.

Ayrıca Dashboard* adı verilen kadran ile aracınızın şu anda saatte kaç km hız ile seyrettiğini ve hangi yöne gittiğinizi takip edebilirsiniz. Ortalama hızınızıda yine aynı ekranda görebilir, istediğinizde üzerine tıklayarak ortalama hızınızı sıfırlayabilirsiniz. Dashboard ekranının altında anlık olarak bulunduğunuz mahalle, il bilgiside yer alır. Hız limiti seçeneği ile belirli bir hıza ulaştığınızda veya aştığınızda sizi uyarmasını sağlayabilirsiniz.

* Dashboard modülü kullanımı sırasında GPS ile bağlantı sağlanacağından pil tüketimi artacaktır. Bu sebeple Dashboard modülü şarj ünitesine bağlı iken kullanılması önerilmektedir.

Uygulama Borusan Otomotiv İthalat ve Dağıtım A.Ş. adına Valensas Teknoloji Hizmetleri A.Ş. tarafından geliştirilmiştir.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

BMW Rehber screenshot 1 BMW Rehber screenshot 2 BMW Rehber screenshot 3 BMW Rehber screenshot 4 BMW Rehber screenshot 5

App Changes

  • March 01, 2012 Initial release
  • July 02, 2012 New version 1.1
  • March 15, 2013 New version 1.2
  • March 22, 2013 New version 1.2.1
  • July 26, 2014 New version 1.3

Other Apps From Valensas Teknoloji

Sozluk Pisti BMW Motosiklet Pisti II Veacon VDP Viewer Hangi Köprü? Namaz Vakitleri / Kıble Watch Coin Flip Wok to Go Noodles, Wraps & Salads Fish of North Pasta Sanatı Öncü Dürüm Taboo Cafe & Restaurant Sebat Döner Boa Döner Etnaz Et & Mangal 444 Pide Tahin Telaki