What's New

Σε αυτή την αναβάθμιση πρόσθεσα πολλές λειτουργίες που εσείς ζητήσατε.

1) Η ταχύτητα της εφαρμογής έχει βελτιωθεί εντυπωσιακά!

2) Στην προβολή των θεμάτων έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε σελίδα με την χρήση μιας μπάρας που εμφανίζεται, όταν το επιθυμείτε, στο κάτω μέρος της οθόνης.

3) Η αναζήτηση των βάσεων πλέων γίνεται καθώς δακτυλογραφείτε!

4) Διορθώθηκε ένα λάθος που υπήρχε στην εμφάνιση των βάσεων που εμφάνιζε κάποιες περιοχές χωρίς να τις έχει επιλέξει ο χρήστης

5) Τώρα μπορείτε να κάνετε εύκολα tweet τους βαθμούς και τα μόρια σας μέσα από την εφαρμογή!

6) Στην ενότητα πληροφορίες προστέθηκε ένα πεδίο όπου εμφανίζει το σύνολο των εγγράφων που έχετε αποθηκεύσει στην συσκευή.

7) Στην ενότητα πληροφορίες προστέθηκε η επιλογή «Συχνές Ερωτήσεις» όπου σίγουρα θα λύσει πολλές απορίες.

8) Υπάρχει πλέων η ενότητα όπου μπορείτε να αλλάξετε αρκετές ρυθμίσεις της συσκευής

9) Αυτό που ζητήσατε πολλοί είναι πλέων πραγματικότητα! Στην ενότητα ρυθμίσεις υπάρχει ή επιλογή «Αποθηκευμένα Έγγραφα» όπου μπορείτε να δείτε συγκεντρωμένα όλα σας τα έγγραφα που έχετε αποθηκεύσει!

10) Μειώθηκαν τα ενοχλητικά παράθυρα ειδοποιήσεων!

Ωστόσο σε αυτή την έκδοση πρόσθεσα ένα μικρό παράθυρο με διαφημίσεις στο κάτω μέρος της οθόνης, με αυτό τον τρόπο κρατάω την εφαρμογή δωρεάν και ανταμείβεται (ως προς το οικονομικό κομμάτι) ο κόπος και η δουλειά μου. Για εσάς που δεν θέλετε τις διαφημίσεις, μπορείτε να τις απενεργοποιήσετε από τις ρυθμίσεις με 79λεπτά.

Θα εκτιμούσα πολύ αν κάνατε μία κριτική και γι' αυτή την έκδοση στο appStore, είναι πολύ σημαντικό για εμένα.

App Description

★★★★★-The best!
Η καλύτερη μέχρι τώρα εφαρμογή για τους μαθητές λυκείου!Κρίμα που δεν την είχα ανακαλύψει νωρίτερα γιατί σαν μαθητής λυκείου έχω ξοδέψει πολύ χρόνο στην αναζήτηση παλαιότερων θεμάτων!Θα την χρησιμόποιήσω σίγουρα στον υπολογισμό των μορίων μου!Συγχαρητήρια 5*****

★★★★★-Μπράβο
Πολύ καλή δουλειά για μαθητές και καθηγητές. Με διευκολύνει αρκετά το γεγονός ότι ως καθηγήτρια μπορώ ανά πάσα στιγμή να έχω μαζί μου τα θέματα για να παραπεμψω σε κάτι αν χρειαστεί. Το απολαμβάνουν επίσης οι μαθητές.

★★★★★-Η καλύτερη εφαρμογή❕

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

iΛύκειο, Βάσεις Θέματα Μόρια screenshot 1 iΛύκειο, Βάσεις Θέματα Μόρια screenshot 2 iΛύκειο, Βάσεις Θέματα Μόρια screenshot 3 iΛύκειο, Βάσεις Θέματα Μόρια screenshot 4 iΛύκειο, Βάσεις Θέματα Μόρια screenshot 5

App Changes

  • June 11, 2014 Initial release

Other Apps From NIKOLAOS MOUROUTIS

SMS my Location City Scanner, Explore the best places of your city Girlfriend Prank - The Best MiCase