What's New

Bug Fixes
Credit Screen

App Description

Pieni hiiripoika asustaa perheensä kanssa flyygelin jalassa, vanhassa lelukaupassa. Hiiripoika on aina halunnut balettitanssijaksi. Isähiiri kuitenkin toivoo pojastaan nyrkkeilyuransa jatkajaa ja pettyy poikansa balettihaaveisiin. Hiiriperheen elämä järkkyy, kun jättiläismäinen kissa hyökkää isähiiren kimppuun. Taistelun - ja tanssin - tiimellyksessä isähiirenkin täytyy todeta, että pojan tanssitaidosta on yllättävää apua.

Leevi ja Jukka Lemmetyn yhteistyönä syntynyt animoitu e-kirja rohkeudesta toteuttaa omia unelmiaan ja rohkeudesta olla erilainen. E-kirja perustuu lyhytanimaatioelokuvaan, joka on osa laajaa kansainvälistä hanketta. Se on suunniteltu Chopinin 200-vuotisjuhlan kunniaksi. Animaatio esitetään TV 2:lla pääsiäisenä 2011.

Voit seurata pienen hiiripojan seikkailuja joko lukemalla ihan itse tai kertojan kertomana. Suomeksi tarinan lukee Antti Pääkkönen joka tunnetaan kymmenistä dubbausrooleistaan ja monipuolisista äänistään.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Isän Poika screenshot 1 Isän Poika screenshot 2 Isän Poika screenshot 3 Isän Poika screenshot 4 Isän Poika screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Isän Poika screenshot 6 Isän Poika screenshot 7 Isän Poika screenshot 8 Isän Poika screenshot 9 Isän Poika screenshot 10

App Changes