What's New

* Hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri

App Description

LYS Uygulaması, Lisans Yerleştirme Sınavına çok az bir süre kala öğrenciler için tam bir kurtarıcıdır. Türk Dili ve Edebiyatı, Matematik, Geometri, Biyoloji, Fizik, Kimya, Felsefe, Tarih, Coğrafya, Yabancı Dil konularını kapsamaktadır. Hazırladığımız milyonlarca soruyla artık hayallerinize çok daha kolay ulaşabileceksiniz!

Dinlenirken, seyahat halindeyken, test kitaplarından canınız sıkıldığında, konuları tekrar etmek ve eksik olduğunuzu düşündüğünüz noktaları pekiştirmek için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.
LYS uygulaması ile çok kısa sürede başarıya ulaşmak için derslerinize mükemmel bir alternatif sunuluyor. LYS kapsamındaki tüm ders ve konulara kolayca hazırlanabilirsiniz.

Tonlarca test kitabı çözüp vaktinizi ve paranızı boşa harcamaktansa, bu mucizevi uygulamadaki konulara göz atarak kitaplardaki tüm bilgiyi mobil cihazınızdan elde edin.

Kolay kullanımı sayesinde her an LYS’ye hazırlanabilirsiniz. LYS uygulamasını telefonunuzda ve tabletinizde rahatça kullanabilirsiniz.

Ayrıca uygulamamız her geçen gün eklenen ve güncellenen içeriği sayesinde size sınav dönemi boyunca yardımcı olacaktır.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

LYS Uygulaması – Dinlenirken Öğrenin screenshot 1 LYS Uygulaması – Dinlenirken Öğrenin screenshot 2 LYS Uygulaması – Dinlenirken Öğrenin screenshot 3 LYS Uygulaması – Dinlenirken Öğrenin screenshot 4

iPad Screenshots

(click to enlarge)

LYS Uygulaması – Dinlenirken Öğrenin screenshot 5 LYS Uygulaması – Dinlenirken Öğrenin screenshot 6 LYS Uygulaması – Dinlenirken Öğrenin screenshot 7

App Changes

  • June 19, 2014 Initial release