App Description

De Johan Frisoschool is een Protestant Christelijke Basisschool met 230 leerlingen verdeeld over 10 groepen. De school wordt gewaardeerd om haar prettig pedagogisch klimaat en de goede kwaliteit van onderwijs.

Onze visie is: Elk kind is uniek, een parel in Gods hand. We bieden een veilige omgeving voor de kinderen, zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen, ieder op zijn of haar eigen niveau. We bieden kinderen de kans om zelf te ontdekken en te leren en gaan er vanuit dat als we het samen doen, het lukt.

Wij vragen u om de push berichten wel te accepteren, want op deze manier blijft u nog beter en sneller op de hoogte van alle ontwikkelingen van uw kinderen en onze school. Wij beloven u niet onnodig lastig te vallen.

- Snel en eenvoudig contact
- Agenda voor alle schoolevenementen
- Nieuwsbrief lezen en aanmelden
- Allerlei schoolinformatie zoals belangrijke documenten en nuttige links
- Volg ons op de voet via Facebook en Twitter
- En meer...

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Johan Frisoschool Rijssen screenshot 1 Johan Frisoschool Rijssen screenshot 2 Johan Frisoschool Rijssen screenshot 3 Johan Frisoschool Rijssen screenshot 4 Johan Frisoschool Rijssen screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Johan Frisoschool Rijssen screenshot 6 Johan Frisoschool Rijssen screenshot 7 Johan Frisoschool Rijssen screenshot 8 Johan Frisoschool Rijssen screenshot 9 Johan Frisoschool Rijssen screenshot 10

App Changes

  • June 14, 2014 Initial release